loader
Foto

Sebesi Karen Attila

Karen a realizat şi realizează în continuare emisiuni atât la TVR Cluj, cât şi pe canalul TVR 3 -„Gustă Transilvania", „Spaţiul deciziilor", "Proiect România", „ Regiunea în obiectiv”, "Dialoguri cu Andrei Marga".

 

Karen Attila este născut la 1 ianuarie 1965, la Cluj. Licenţiat în actorie la Institutul de Teatru din Târgu-Mureş, a fost „infestat" de la început, încă din copilărie, de microbul radiofonic, fiind colaborator la Radio Cluj, după care şi angajat, iar mai apoi, colaborator permanent şi angajat la TVR Cluj.

Mă consider sau mi-aş dori să fiu o punte interetnică activă în Televiziunea Română, fiind, cred,  singurul realizator şi prezentator de emisiuni în limba română, cu un background, matern şi patern, armeano-maghiar. Poate că şi asta mă ajută să văd lumea puţin mai altfel, fără enclavizari, fără etno-bocete gratuite... Pentru mine sunt foarte importante punţile autentice între majoritari şi minoritari. Îmi fac treaba şi ajut cum şi pe cine pot îm acest sens. În plus, aş adăuga că mi se pare foarte importantă prezenţa cât mai accentuată a regiunilor pe canalele Televiziunii Române!"

 

4:00 Toţi împreună (R)

* Emisiune în limba maghiară*Studioul teritorialTg.Mureş

Reportaje din actualitatea socială şi culturală regională

Producător Anna Kos

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Timişoara

Producător Peter Keresztes

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

ARTICOLE ASOCIATE

„Unde este elita intelectuală?” -

Duminică, 5 decembrie, de la ora 18.30, pe TVR 3 și TVR+, Karen A. Sebesi vă invită să urmăriți o nouă ediție ...

 

#tvr3