loader
Foto

Galerie foto

Laura Lucescu

Nu împlinise 20 de ani când a început să vadă lumea prin ochiul camerei de filmat, când a înţeles că magia televiziunii, dacă te prinde, te subjugă şi-ţi cere timp, energie, pasiune.

 

Ziua bună de la Iași

A realizat şi a prezentat la început emisiuni dedicate tinerilor, apoi a început să cunoască viaţa reporterului de teren, care caută personaje şi poveşti în împrejurări fericite sau triste, speciale sau fireşti pentru "Jurnalul TVR Iaşi", "Reporter TVR 3" sau "Reporter Special".

A călătorit prin locuri minunate din Moldova atunci când a realizat emisiunea "Descriptio Moldaviae", a cunoscut frumuseţile naturii şi ale oamenilor simpli când filma pentru "Lumea satului" sau "Viaţa la ţară".

A ascultat cele mai frumoase glasuri tinere din această parte de ţară prezentând Festivalul- Concurs de Muzică Populară "Barbu Lăutaru", într-un proiect TVR Iaşi gândit să găsească talentele folclorice, chiar în locul în care ele au prins contur sau Festivalul "Din bătrâni din oameni buni".

De asemenea, a mai prezentat emisunile "Est meridian", "Autostrada TVR", "Bună dimineaţa, Moldova!", "Caravana TVR ", "Alo, România", "Vară pentru voi", "Tableta de sănătate". TVR Iaşi este locul în care a transformat munca în plăcere, dar şi unde şi-a găsit calea în viaţă, trasată cu voioşie, împreună cu Lia, Luca şi Lucian.

Laura Lucescu prezintă emisiunea "Cântec și poveste" de la TVR 3.

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

6:55 Imnul României

ARTICOLE ASOCIATE

Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO

Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la ...

Noutăți în îngrijirea persoanelor vârstnice | VIDEO

Vârsta a treia poate fi trăită din plin, dacă există sănătate și autonomie. Am aflat în ediția  "Ziua bună de la ...

 

#tvr3