loader
Foto

Galerie foto

Laura Lucescu

Nu împlinise 20 de ani când a început să vadă lumea prin ochiul camerei de filmat, când a înţeles că magia televiziunii, dacă te prinde, te subjugă şi-ţi cere timp, energie, pasiune.

 

Ziua bună de la Iași

A realizat şi a prezentat la început emisiuni dedicate tinerilor, apoi a început să cunoască viaţa reporterului de teren, care caută personaje şi poveşti în împrejurări fericite sau triste, speciale sau fireşti pentru "Jurnalul TVR Iaşi", "Reporter TVR 3" sau "Reporter Special".

A călătorit prin locuri minunate din Moldova atunci când a realizat emisiunea "Descriptio Moldaviae", a cunoscut frumuseţile naturii şi ale oamenilor simpli când filma pentru "Lumea satului" sau "Viaţa la ţară".

A ascultat cele mai frumoase glasuri tinere din această parte de ţară prezentând Festivalul- Concurs de Muzică Populară "Barbu Lăutaru", într-un proiect TVR Iaşi gândit să găsească talentele folclorice, chiar în locul în care ele au prins contur sau Festivalul "Din bătrâni din oameni buni".

De asemenea, a mai prezentat emisunile "Est meridian", "Autostrada TVR", "Bună dimineaţa, Moldova!", "Caravana TVR ", "Alo, România", "Vară pentru voi", "Tableta de sănătate". TVR Iaşi este locul în care a transformat munca în plăcere, dar şi unde şi-a găsit calea în viaţă, trasată cu voioşie, împreună cu Lia, Luca şi Lucian.

Laura Lucescu prezintă emisiunea "Cântec și poveste" de la TVR 3.

17:00 Volei feminin-Campionatul National-Divizia A1-Play-off

*CS Dinamo Bucuresti-Volei Alba Blaj

Comentator Narcis Selaru

Producator Mihai Dionise

Transmisiune directa Bucuresti

19:00 Lumea de aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

 

#tvr3