loader
Foto

Valentin Pribeanu

Absolvent în 1995 al Facultăţii de Ştiinţele Naturii - secția Chimie a Universităţii din Craiova.

 

Sport Maxim

Vali era profesor la Liceul „Tudor Arghezi” când s-a anunţat un concurs pentru 3 posturi de redactor la Terra Sat. S-a prezentat la concurs și din peste 100 de concurenţi a ieşit al doilea. În scurt timp, televiziunea i-a devenit o a doua casă. A produs singur, după o concepţie proprie, primul talk-show sportiv din Oltenia, care s-a bucurat de un succes foarte mare.

A trecut la presa scrisă, a ajuns redactor şef la “Ediţie Specială” şi corespondent la „Gardianul” şi “Averea”. A revenit în televiziune în 2006 la 3TV, iar un an mai târziu, s-a angajat la TVR Craiova, unde s-a specializat pe emisiuni şi ştiri sportive. A primit mai multe oferte de muncă de la posturi naţionale din Bucureşti, dar a rămas fidel crezului său, „provincia merită mai multă atenţie, iar ţara nu este doar Capitala”.

Timpul liber îl petrece alături de familie şi de fetița sa, Alexandra. În afară de sport, îi mai plac drumeţiile şi istoria, despre care spune ca nu are secrete pentru el.

Motto: "Important e să câştigi, nu doar să participi".

În prezent, moderează emisiunea "Sport maxim".

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

#tvr3