loader
Foto

Izabella Veibel

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Izabella Veibel are o experiență internațională în presa din Germania (Berlin și Braunschweig), Cehia (Praga), Ungaria (Pécs). Și-a început activitatea la Studioul Teritorial TVR Cluj în 2013.

 

A absolvit Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Știinte Politice, Administrative și ale Comunicării, secția Jurnalism, linia germană. Și-a continuat studiile la Universitatea Humboldt în Berlin – Germanistică, Scandinavistică. În 2010 a absolvit masteratul Facultății de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai – Germanistică în context European.

Primul ei contact cu jurnalismul a fost în anul 2002 urmând încă din timpul liceului diverse training-uri pe tema jurnalismului și a presei scrise și publicând articole în revista Liceului Teoretic German Johann Ettinger, Satu Mare. După absolvirea liceului a colaborat la emisiunile germane la radio, iar în timpul studenției a fost practicantă la ziarul german Hermannstädter Zeitung din Sibiu, unde și-a prefecționat experiența în domeniul jurnalismului..

Este implicată ca voluntar în cauze umanitare și participă ca trainer/organizator la diferite proiecte și evenimente internaționale și ale comunității germane din România.

 

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Horia Gumeni

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 

#tvr3