loader

RECOMANDĂRI Logo

Schi și gastronomie germană la Cârlibaba | VIDEO

Schi și gastronomie germană la Cârlibaba | VIDEO

publicat: miercuri, 22 martie 2023

Emisiunea „ Descriptio Moldaviae" din 25 martie ne invită să găsim noi motive pentru a ne îndrăgosti de zonele din nordul țării, unde putem face turism. Ediția este programată pe TVR3, de la ora 10.30.

Irninis Miricioiu vă invită să descoperiţi momente unice

"Din arhiva TVR" este o emisiune  pe care o puteți urmări sâmbăta de la ora 20.00, la TVR3.

„Sper să mai pot duce televiziunea între oameni. Acolo mă simt ca peştele-n apă”

Despre firescul dialogului între oameni, despre folclor şi reţeta unui program de succes, cu Sergiu Vitalian Vaida, realizator şi moderator al emisiunii „Vine Cluju’ pe la noi”. Emisiunea se vede în direct în fiecare duminică, de la 13.30, la TVR 3.

Forum economic: Economia circulară – de la concept la realitate

Am discutat despre economia circulară, importanța și beneficiile ei pentru oameni, mediu și economie, în ediția de marți, 21 martie, de la ora 16.00, la TVR 3 și TVR Craiova.

"Cântec și Poveste", cu Mirela Petruș

publicat: joi, 16 martie 2023

Vineri, 17 martie, de la ora 15.00, la TVR 3, v-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Cântec și Poveste".

Istoria bijuteriei | VIDEO

Istoria bijuteriei | VIDEO

publicat: miercuri, 15 martie 2023

Emisiunea „ Locuri, oameni și comori" de la TVR3 ne-a propus duminică, 19 martie, de la ora 11.30, o ediție despre istoria bijuteriei.

"Forum Economic": Locuri de muncă în zona Tg. Mureș

publicat: miercuri, 15 martie 2023

Vineri, 17 martie,  de la ora 16.00, pe TVR 3 a fost difuzată o nouă ediție "Forum Economic", realizată de TVR Tîrgu Mureș.

Picătura de cultură: despre filmul „Anul pierdut 1986 / Clouds of Chernobyl”

Vineri, 17 martie, ora 13.30, TVR 3 v-a invitat la cea de-a doua parte a radiografiei unui film despre criza de sarcină cu care multe femei se confruntă. Filmul a fost difuzat și pe TVR Târgu Mureș.

Sergiu Beznițchi și proiectul „Oamenii ca păpădiile”, la „Identitate Basarabia

Întâlnirea de sâmbătă, 18 martie, ora 10.30, de la TVR3 a fost cu Sergiu Beznițchi, în emisiunea „Identitate Basarabia". Echipa TVR Iași a aflat detalii despre proiectul „Oamenii ca păpădiile”. | VIDEO

„Lumea de aproape

„Lumea de aproape": Fereastră spre cer | VIDEO

publicat: luni, 13 martie 2023

TVR3 ne-a adus pe 15 martie, de la ora 17.30, o ediție a emisiunii „Lumea de aproape", pregătită de echipa TVR Iași, despre viața spirituală din Moldova.

20:00 La sfatul popular

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraşș pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul șşcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala țţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune directă

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup