loader
Foto

Pakai Eniko

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Participă la realizarea și prezentarea tuturor emisiunilor în limba maghiară transmise în direct la TVR Cluj.

 

Pákai Enikő s-a alăturat echipei TVR Cluj în mai 1992, în funcția de redactor și redactor-prezentator, a realizat emisiuni pentru tineret și emisiuni sociale. S-a numărat printre cei care au inițiat la TVR Cluj seria emisiunilor-magazin în limba maghiară (Társalgó – Salonul de joi, 1999 - 2009), difuzată săptămânal, în direct, emisiune care avea să fie una dintre cele mai importante programe ale Redacției Minorități din acea vreme. 

Pákai Enikő este realizatorul mai multor serii de emisiuni de autor precum: Teaház - La o ceașcă de ceai (portret, 2007 - 2012), Bartók nyomában - Pe urmele lui Bartók Béla (reportaj documentar 2006), și SUMMA (portret cercetători, 2018 - 2019) - serie de emisiuni distinse cu diploma pentru Promovarea științei acordată de Academia Maghiară de Științe - Filiala Cluj (2018).

În 2004, a obținut Premiul II și Premiul Special al Juriului la Concursul Internațional al Jurnaliștilor TV din Nyíregyháza, Ungaria.

19:00 FestiVara

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

*Producător Florin Mihoc

19:55 Rafinament plus

* Studioul teritorial Tg.Mures

* Rafinamentul este finețe, delicatețe, subtilitate a gustului și a simțirii.

Despre stil cu Mihaela Voinea și Petruța Rotaru

Producator Coralia Matea

 

#tvr3