loader
Foto

Pakai Eniko

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Participă la realizarea și prezentarea tuturor emisiunilor în limba maghiară transmise în direct la TVR Cluj.

 

Pákai Enikő s-a alăturat echipei TVR Cluj în mai 1992, în funcția de redactor și redactor-prezentator, a realizat emisiuni pentru tineret și emisiuni sociale. S-a numărat printre cei care au inițiat la TVR Cluj seria emisiunilor-magazin în limba maghiară (Társalgó – Salonul de joi, 1999 - 2009), difuzată săptămânal, în direct, emisiune care avea să fie una dintre cele mai importante programe ale Redacției Minorități din acea vreme. 

Pákai Enikő este realizatorul mai multor serii de emisiuni de autor precum: Teaház - La o ceașcă de ceai (portret, 2007 - 2012), Bartók nyomában - Pe urmele lui Bartók Béla (reportaj documentar 2006), și SUMMA (portret cercetători, 2018 - 2019) - serie de emisiuni distinse cu diploma pentru Promovarea științei acordată de Academia Maghiară de Științe - Filiala Cluj (2018).

În 2004, a obținut Premiul II și Premiul Special al Juriului la Concursul Internațional al Jurnaliștilor TV din Nyíregyháza, Ungaria.

7:00 Satul meu

* Studioul teritorial Iasi

* Dronele de la Golăești

Drone, utilaje care sunt în plantații și se conduc din birou sau aplicații cu care putem să măsurăm temperaturile în câmp. Sunt doar câteva exemple pe care tehnica modernă le pune la dispoziția agricultorilor. Unii dintre ei au participat la Golăești, în județul Iași, la o lecție demonstrativă și au aflat cum pot combate dăunătorii cu ajutorul celor mai performante drone.

Producator Marga Andreescu

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 

#tvr3