loader
Foto

Galerie foto

Tania Stavilă-Ţunaş

Prezintă Cult@rt la TVR 3, edițiile realizate de TVR Timișoara.

 

Absolventă a Facultății de Litere a Universității de Vest din Timișoara, timp de zece ani a făcut parte din colectivul filialei Timișoara a Academiei Române, unde a realizat și un doctorat în literatură interbelică. Originară de pe meleaguri maramureșene, afirmă, mereu, cu mândrie bănățană, cum că desăvârșirea ei, ca Om și ca Profesionist, se datorează Timișoarei.


“Am trăit mereu printre cărți. Nimic nu mi se părea mai extraordinar pe lume decât un roman bine scris ori o poezie ticluită cu talent. Dacă ar fi să numesc cea mai importantă lecție pe care mi-a “servit-o” această a doua meserie a mea (jurnalist tv), aceea ar fi cum că… viața bate literatura”.


TVR Timișoara înseamnă, pentru ea, startul într-ale jurnalismului; și continuitate, în aceeași măsură: 18 ani (în care a lucrat ca reporter, redactor, realizator, producător) și cam tot atâtea titluri de emisiuni, culturale, într-o majoritate covârșitoare.

Producțiile care-i poartă semnătura s-au difuzat, de-a lungul anilor, pe TVR Timișoara, TVR 3, TVR Cultural şi TVR Internațional.


Dacă e să amintim doar despre „Universul culturii”, „Întâlniri esențiale”, „Ora regiunii”, „Geografii literare”, „Cartea de suflet”, concluzia este la îndemână: Tania Țunaș s-a aflat, mereu, în miezul evenimentelor culturale din regiune.

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Iaşi

* Medici de diferite specialități vin în studioul TVR Iași cu cele mai bune indicații și recomandări, temele alese fiind întotdeauna de actualitate. În plus, în această emisiune promovăm reușitele medicale din zona Moldovei, un stil de viață echilibrat și importanța prevenției.

Adolescența, o întrebare fără răspuns?

Producător Claudia Dănăilă

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 

#tvr3