loader

Mic dejun cu un campion

În fiecare sâmbătă dimineaţa, la ora 10:00, la TVR 2, Daniela Zeca Buzura vă invită la o confesiune proaspătă despre performanţă, la o discuţie relaxată cu personalităţi remarcabile sau tineri frumoşi şi optimişti care au încercat deja certitudinea succesului. Aflaţi poveşti despre vieţi de legendă!

 

 

În fiecare sâmbătă, la TVR 2, de la ora 10:00, pentru 45 de minute ne întâlnim cu câte un campion redutabil. Cu graţie şi umor, alteori mai serios şi ironic, analitic şi obiectiv, dar cu vervă şi şarm, Daniela Zeca Buzura, amfitrionul emisiunii, îşi provoacă interlocutorii la dezvăluiri ce, de multe ori, îi surprind chiar şi pe cei în cauză.

″Nu putem să nu ne mândrim cu faptul că suntem bogaţi în prieteni. Mulţi şi apropiaţi, care ne scriu, ne urmăresc şi la premieră, şi la reluări. Ne adresează gânduri bune, ne urmăresc pagina de facebook şi ne împărtăşesc părerile lor. Cu unii ne întâlnim pe stradă şi ne opresc să mai schimbăm câteva vorbe. Cu naturaleţe şi satisfacţie. Este acea secvenţă care răscumpără toată strădania noastră de a păstra intact un scop pe care l-am enunţat încă de la prima ediţie filmată acum nouă ani în compania minunatului actor, Mircea Albulescu. De atunci ne-au făcut onoarea de a răspunde invitaţiei noastre peste 250 de personalităţi ale culturii române.

Sperăm în proiectul nostru de cursă lungă. În el ne-am pus energia fiecărei zile în perioade mai faste sau mai umbrite. Sub vraja lui am supravieţuit. Cu nădejdea fiecărei sâmbete de dimineaţă în care putem împărtăşi poveşti de viaţă, cariere strălucite, slăbiciuni omeneşti şi împliniri care fac, laolaltă, istoria unei vieţi ce merită cunoscută. Împreună cu amfitrionul emisiunii Mic Dejun cu un Campion, jurnalista şi scriitoarea Daniela Zeca Buzura, vom cunoaşte zece invitaţi de excepţie pe care dorim cu nerăbdare să-i deconspirăm: începând de sâmbătă, 30 martie 2024, la TVR2, TVR Internaţional, TVR Moldova, TVR Cultural şi TVR+″ - a mărturisit producătorul emisiunii, Ileana Ploscaru.

***

În peste 9 ani de emisiune şi 18 sezoane de până acum, peste 200 de personalităţi au fost invitaţii Danielei Zeca Buzura la „Mic dejun cu un campion”.

„Cu bune şi cu rele, am petrecut împreună clipe preţioase. Am obţinut premii şi aprecierea publicului pentru care ne străduim zi de zi, în dorinţa de a pune în evidenţă tot e are mai valoros această Românie ce nu ne poate lăsa indiferenţi. De aceea încercăm să aflăm opiniile celor mai buni dintre noi, din toate domeniile de activitate. Fiecare are o poveste de depănat, o experienţă, o perspectivă, profesională şi socială. Dorim să aflăm aceste opinii, dorim să vi le facem cunoscute printr-un exerciţiu de excelenţă care este marca emisiunii noastre”, a mai spus Ileana Ploscaru Panait, producătorul emisiunii.

Agreabilă ca o şuetă şi guralivă ca un talk-show, această emisiune se petrece întotdeauna într-un bistro cochet, cu vedere la stradă şi neapărat alături de un interlocutor care are o poveste despre propriile bătălii câştigate, dar şi despre propriile înfrângeri care au urmărit un vis.

În cuvinte puţine şi simple, provocăm şi ne dorim o confesiune despre performanţă, spusă alături de o revistă preferată interlocutorului sau de un alt obicei de dimineață al celui invitat, aşa încât impresia de cuceritoare familiaritate să fie cheia atracţiei acestei emisiuni.

„Campionii” sunt personalităţi remarcabile sau tineri frumoşi şi optimişti care au încercat deja certitudinea succesului. Ei sunt eroii reali ai momentului.

Mic dejun cu un campion se vrea o emisiune dinamică şi cu acel farmec uşor complice pe care pot să îl aibă şi să îl degaje doar cele trei mii şi ceva de cuvinte pe care ai putea să  să le spui lângă cafeaua ori ceaiul de dimineață, cu condiţia să ai pe cineva cu care să schimbi o vorbă de duh.” (Ileana Ploscaru Panait)

Urmăriți emisiunea și online pe TVR+ ! Noul sezon, cu numărul 19, a debutat sâmbătă, 30 martie, la TVR 2!

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 

#tvr3