loader

Sarea în bucate - România în bucate

Un cooking show savuros pe TVR Timişoara

 

Ne vedem pe TVR Timișoara:
.
* marți: ora 20.30, premieră
* miercuri: ora 13.30, reluare
* duminica: ora 17.30 și 23.30, reluare
* luni: ora 11.00, reluare
.
De luni, 16 octombrie, emisiunea "Sarea în bucate" se vede și la TVR 2 începând cu ora 17:30, în fiecare zi de luni, sub genericul "România în bucate".

Sloganul emisiunii este:  “Stomacul deştept ţine mintea sănătoasă!”. Sarea în bucate este un show gastronomic care promovează specificul bucătăriei bănăţene.

Emisiunea "Sarea în bucate" e o reţetă memorabilă şi deopotrivă o poveste care se poate spune în jurul mesei. Întâmplări, poveşti dar şi personaje fascinante condimentează reţeta emisiunii.

Emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

Emisiunea culinară poate fi urmărită pe canalul de youtube #SareaInBucate@TVR Timișoara.

Prezintă - Dan Liuț
P
roducător - Veronica Mihoc

Emisiunea Sarea în bucate a fost distinsă cu premiul special al juriului la Festivalul Internaţional al Programelor de Televiziune şi Radio pentru Minorităţi, Ujgorod, Ucraina 2009 cu episodul „Ţiganii de mătase”.

 


 

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

#tvr3