loader
Foto

Telejurnal regional

Principala emisiune informativă de la TVR Cluj reuneşte ştiri şi reportaje din judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare, Bihor, Sălaj, Bistriţa, Alba şi Sibiu.

 

Galerie foto

 

Coordonat de către redacţia de ştiri de la Cluj, “Telejurnalul Regional” reuneşte munca unei echipe de corespondenţi cu experienţă.

Luni-vineri, ora 18.00, la TVR Cluj.

Ştirile şi reportajele produse la Cluj se regăsesc şi în jurnalele principalelor canale ale TVR.

Este tradus în limbaj mimico-gestual.

Cele mai importante ştiri locale într-un jurnal naţional. Din Oltenia în Transilvania, din Banat în Moldova, dăm românilor ce este al românilor: ştirile lor despre viaţa lor.

Producători: Nicoleta Moldovan, Andrei Biro

Transmisiune directă

 

2:00 Din arhiva TVR (R)

* Editie speciala de 1 mai

* Emisiunea vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale. Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

Producător Irninis Miricioiu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

#tvr3