loader

Telejurnal Regional TVR Craiova

Informații verificate, de interes pentru telespectatori, transmisiuni live de pe teren, reportaje, anchete sociale, campanii și acțiuni pentru comunitate, invitați speciali în platou.

 

Galerie foto

 

În fiecare zi,  luni-duminică, de la ora 18:00, în direct, la TVR Craiova.
Ora 17:00, la TVR 3

De la ştiri-eveniment, până la ştiri din trafic, informaţii sportive şi prognoză meteo, "Telejurnalul Regional" oferă cele mai importante informații din Oltenia de pe parcursul unei zile.

Echipa de la "Telejurnal regional" este implicată, de asemenea, și în campanii de responsabilizare socială şi civică.
.

.
Una dintre campaniile importante a fost "SOS Patrimoniu !" prin care s-a dorit tragerea unui semnal de alarmă asupra fenomenului de degradare a mai multor clădiri ruinate sau abandonate din patrimoniul naţional arhitectonic, să sensibilizeze şi să încurajeze autorităţile şi publicul larg să vegheze şi să conserve aceste bunuri naţionale.

Cele mai recente campanii derulate de echipa știrilor sunt: “Să le dăruim Craciunul!”, “Importanța educației rutiere”,  “Drogurile ucid! Trăiește viața!”, “Împreună în sprijinul refugiaților”, “Cunoaște-ți istoria la TVR Craiova-locuri de pelerinaj din Oltenia”.

 

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 În prelungiri (R)

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

(Reluare)

 

#tvr3