loader
Foto

Se întâmplă acum

Luni-vineri, ora 18.00

 

Galerie foto

 

Tudor Barbu

„Se întâmplă acum” este analiza situației economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinți ale zilei.

Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultați de televiziunea lor națională. Este emisiunea celor mulți, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii și invitații unui talk-show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care uneşte!”, precizează prezentatorul Tudor Barbu.

Numărul de telefon la care telespectatorii pot intra în direct cu Tudor Barbu la „Se întâmplă acum” este: 021.305.09.74.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

ARHIVĂ ARTICOLE

Tudor Barbu a revenit cu un sezon nou „Se întâmplă acum”, la TVR 3 | VIDEO

„Se întâmplă acum”, emisiunea transmisă zilnic în direct de luni până vineri, de la ora 18.00, pentru a dezbate ...

 

#tvr3