loader
Foto

Tudor Barbu

Moderatorul unei emisiuni lansate cu 23 de ani în urmă pe TVR 2 şi revenită acum pe TVR 3.

 

Se întâmplă acum

Tudor Barbu despre "Se întâmplă acum":

"Emisiunea este parte a unui proiect naţional ambiţios şi extrem de necesar: SĂ UNIM ROMÂNII, să-i facem parteneri ai televiziunii naţionale, să-i motivăm să devină reporterii şi producătorii propriilor subiecte fierbinţi, analiştii propriilor teme majore! Zilnic vor intra în direct, pe telefon, pe TikTok, pe Zoom... şi vor face împreună cu noi, la TVR 3 Regio, jurnalism necenzurat şi util celor care se vor uita la televizor sau în online la producţiile noastre."

20:00 La sfatul popular

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraşș pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul șşcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala țţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune directă

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup