loader
Foto

Tudor Barbu a revenit cu un sezon nou „Se întâmplă acum”, la TVR 3 | VIDEO

„Se întâmplă acum”, emisiunea transmisă zilnic în direct de luni până vineri, de la ora 18.00, pentru a dezbate subiectele fierbinți ale zilei, a revenit cu un nou sezon la TVR 3 din 4 septembrie.

 

Tudor Barbu
Se întâmplă acum

Realizatorul şi moderatorul Tudor Barbu reia dialogul prin care românii sunt ascultați de televiziunea lor națională.

.
Este emisiunea celor mulți, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii și invitații unui talk-show… pe bune!”, punctează realizatorul, care ne oferă mai multe informaţii despre noul sezon „Se întâmplă acum”:

1. Cu ce noutăţi ne întâmpină emisiunea „Se întâmplă acum”?

Emisiunea rămâne, şi în această toamnă, o legătură directă şi bine documentată între telespectatori şi evenimentele care le influenţează viaţa, între românul de rând şi decidentul politic, liderul sindical sau profesionistul cert, care pot răspunde corect şi la timp la întrebările venite din orice colţ al ţării, al României de acasă sau al României „diasporene”.

2. Ce vă doriţi de la noul sezon?

Ne dorim să fim aceiaşi, şi noi şi oamenii cu care zilnic vorbim în direct, cu care zilnic comentăm şi analizăm fapte, situaţii şi personaje. Se schimbă zilnic doar subiectul, doar evenimentele şi efectele lor asupra noastră. Ne dorim să ne lumineze Dumnezeu calea să putem fi aşa cum s-a dovedit în ani că ne vor românii… corecţi, informaţi, deschişi dialogului şi fără menajamente.

3. Ce a schimbat emisiunea „Se întâmplă acum” în rândul publicului din România?

Este un mod simplu şi eficient de a face din telespectatorul TVR 3 un coproducător al fiecărei ediţii, un reporter la faţa locului, un reprezentant cinstit al diasporei în relaţia cu cei de acasă… emisiunea a arătat românului că televizorul poate să fie şi de privit, dar şi de folosit atunci când vrea să fie auzit, ascultat şi luat partener la ceva util tuturor.

4. Ce teme abordaţi în noul sezon?

Nu ştim teme de sezon! Ştim că ce va fi important pentru români, ce va marca viaţa noastră de zi cu zi… va fi temă la „Se întâmplă acum”, aşa se justifică şi titlul emisiunii, devenit brand al TVR după 24 de ani de la lansare.

(w882)

De luni, 4 septembrie, telespectatorii pot intra în direct cu Tudor Barbu la „Se întâmplă acum” apelând acelaşi număr de telefon: 021.305.09.74.

 

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Spectacol de referință duminică la TVR: „Chirița în provincie

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 21 aprilie, spectacolul „Chirița în provincie", de Vasile Alecsandri, pe TVR3, de la ora 20.00 ...

 

#tvr3