loader
Foto

Tudor Barbu a revenit cu un sezon nou „Se întâmplă acum”, la TVR 3 | VIDEO

„Se întâmplă acum”, emisiunea transmisă zilnic în direct de luni până vineri, de la ora 18.00, pentru a dezbate subiectele fierbinți ale zilei, a revenit cu un nou sezon la TVR 3 din 4 septembrie.

 

Tudor Barbu
Se întâmplă acum

Realizatorul şi moderatorul Tudor Barbu reia dialogul prin care românii sunt ascultați de televiziunea lor națională.

.
Este emisiunea celor mulți, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii și invitații unui talk-show… pe bune!”, punctează realizatorul, care ne oferă mai multe informaţii despre noul sezon „Se întâmplă acum”:

1. Cu ce noutăţi ne întâmpină emisiunea „Se întâmplă acum”?

Emisiunea rămâne, şi în această toamnă, o legătură directă şi bine documentată între telespectatori şi evenimentele care le influenţează viaţa, între românul de rând şi decidentul politic, liderul sindical sau profesionistul cert, care pot răspunde corect şi la timp la întrebările venite din orice colţ al ţării, al României de acasă sau al României „diasporene”.

2. Ce vă doriţi de la noul sezon?

Ne dorim să fim aceiaşi, şi noi şi oamenii cu care zilnic vorbim în direct, cu care zilnic comentăm şi analizăm fapte, situaţii şi personaje. Se schimbă zilnic doar subiectul, doar evenimentele şi efectele lor asupra noastră. Ne dorim să ne lumineze Dumnezeu calea să putem fi aşa cum s-a dovedit în ani că ne vor românii… corecţi, informaţi, deschişi dialogului şi fără menajamente.

3. Ce a schimbat emisiunea „Se întâmplă acum” în rândul publicului din România?

Este un mod simplu şi eficient de a face din telespectatorul TVR 3 un coproducător al fiecărei ediţii, un reporter la faţa locului, un reprezentant cinstit al diasporei în relaţia cu cei de acasă… emisiunea a arătat românului că televizorul poate să fie şi de privit, dar şi de folosit atunci când vrea să fie auzit, ascultat şi luat partener la ceva util tuturor.

4. Ce teme abordaţi în noul sezon?

Nu ştim teme de sezon! Ştim că ce va fi important pentru români, ce va marca viaţa noastră de zi cu zi… va fi temă la „Se întâmplă acum”, aşa se justifică şi titlul emisiunii, devenit brand al TVR după 24 de ani de la lansare.

(w882)

De luni, 4 septembrie, telespectatorii pot intra în direct cu Tudor Barbu la „Se întâmplă acum” apelând acelaşi număr de telefon: 021.305.09.74.

 

2:00 Dăruieşte Românie! (R)

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare Saptamana pe TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

(Reluare)

3:30 Din arhiva TVR (R)

*Best of

*Emisiunea "Din arhiva TVR" vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale.

Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

*Maia Morgenstern (II)

Producător Irninis Miricioiu

(Reluare)
 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3