loader
Foto

Ziua bună de la Iași

Magazin matinal cu știri, reportaje și invitați speciali. Luni-vineri, de la ora 9.00, simultan cu TVR Iași

 

Galerie foto

 

Raluca Aftene
Laura Lucescu

De la tehnologie de vârf şi tendinţe culturale la sfaturi practice şi lifestyle, veţi găsi în emisiunea ”Ziua bună de la Iași” tot ce trebuie să ştiţi pentru a începe ziua bine. Vă oferim o doză generoasă de informații și bună dispoziţie. La TVR Iaşi şi TVR3.

Proiectul „Ziua bună de la Iaşi” a fost gândit de redactorul-șef Gabriela Baiardi și directorul TVR Iași Cătălin Sava. Producători ai emisiunii sunt jurnaliști cu o experiență vastă în televiziune: Maria Florea, Horia Gumeni, Andreea Știliuc și Iulian Leca. Ei concep fiecare ediție în parte, propun teme, invitați, știri şi coordonează emisia. În plus intervine şi carisma, energia si creativitatea reporterilor noștri. Ancăi Medeleanu îi place adrenalina live-ului astfel că transmite în direct în fiecare zi din oraș, ne face recomandări, află care sunt evenimentele de neratat. Mezina familiei de matinali, simpatica Ioana Doleanu, ne aduce perspectiva şi viziunea fresh a tinerilor în rubrica „Formula T”. Marius Ifrim ne provoacă la „3 minute de mișcare” în fiecare săptămână, alături de antrenori exigenţi.

Echipa de producție este excelentă. Au grijă ca emisiunea să arate și să sune bine colegii noștri directori de imagine, cameramani, regizorii de emisie, regizorul artistic Violeta Gorgos, sunetiști, tehnicieni, specialiști în make-up și mulți alți profesioniști din spatele camerelor, cei pe care nu îi vom vedea niciodată la tv, deși contribuția lor este extrem de importantă. Echipa e mare, pusă pe fapte mari şi pe făcut zilele foarte bune, cu start la Iaşi!

Laura Lucescu şi Raluca Aftene sunt prietene din studenţie. Absolvente de Jurnalism, cele două prezentatoare de la TVR Iaşi au lucrat pe diverse formate de televiziune, iar acum împart platoul aceleiaşi emisiuni. Ideea unei matinal  în care stilurile lor să se îmbine a venit ca o provocare. Din 2 octombrie, Laura și Raluca îşi petrec dimineţile cu voi. Energia bună pleacă de la Iaşi!

Producători (alternativ): Maria Florea, Andreea Ştiliuc, Iulian Leca, Horia Gumeni

Transmisiune directă

10:30 Identitate Basarabia

*Studioul teritorial Iaşi

* Oxana Kasandruta

Producător Violeta Gorgos

11:00 FamiliON

(redifuzare)*Studioul teritorial Iaşi

*Magazin de familie și divertisment-Familia Carauleanu

Producător Laura Lucescu

 

#tvr3