loader
Foto

Galerie foto

Andrada Gőrőg

Sunt Andrada Gőrőg, jurnalist TV (S), în cadrul Compartimentului „Programe”, al Studioului Teritorial TVR Târgu Mureș.

 

Forum economic

Am absolvit Facultatea „Științe și Litere”, specializarea „Relații Internaționale și Studii Europene” și „Masteratul Profesional European de Administrație Publică”, din cadrul Facultății „Științe Economice, Juridice și Administrative”, al Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș.

Încă din primul an de facultate am început să lucrez în presă. Cumva, acest domeniu m-a ales pe mine. Am fost reporter, prezentator de știri și realizator de emisiuni la o televiziune locală din Târgu Mureș.

Povestea mea în TVR a început în anul 2017, când m-am alăturat echipei Studioului Teritorial de la Târgu Mureș. Am desfășurat activități de reporter, redactor de știri, prezentator de Telejurnal, am avut intervenții live în cadrul Telejurnalelor regionale și naționale și, pentru o scurtă perioadă, am fost realizatorul emisiunii „Regiunea în obiectiv”.

Din anul 2022, am devenit producătorul și realizatorul emisiunii „Forum Economic” de la Târgu Mureș pentru TVR 3. Acest proiect a reprezentat și continuă să reprezinte o adevărată provocare pentru mine și îmi oferă posibilitatea să învăț mereu lucruri noi, să îmi dezvolt aptitudinile.

Eu cred că jurnalismul este o profesie cu, despre și pentru oameni. Tocmai datorită acestui aspect, mă bucur că am posibilitatea ca, prin activitatea mea, să contribui la informare publicului telespectator, prin abordarea temelor de interes din domeniul economic într-un mod corect, concret și imparțial.

Educația este foarte importantă și nu se încheie, ca proces, după absolvirea studiilor. Am ales, așadar, ca în cadrul emisiunilor să abordez teme legate de educația financiară, să prezint idei inovatoare din domeniul antreprenorial, exemple de tineri care aleg să se implice activ și să pună bazele unor afaceri încă de pe băncile facultății sau, chiar, de pe băncile școlii, pe lângă subiecte precum investiții susținute de administrațiile publice locale și județene din zona pe care Studioul Teritorial TVR Târgu Mureș o deservește.

Îmi doresc să pot face parte cât mai mult timp din echipa Televiziunii Române, să identific și să abordez teme de interes pentru telespectatorilor noștri, indiferent de vârstă, să aduc informații utile pentru dumneavostră.
.

.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

 

#tvr3