loader
Foto

Felicia Stoian

Prezintă „Cântecul de acasă” și „Cântec și poveste”, edițiile realizate la TVR Timișoara.

 

Cântecul de acasă
Cântec și poveste

Încă de copil am fost fascinată de lumea televiziunii, mai precis de una din crainicele Televiziunii Române a anilor ’80, Sanda Ţăranu. În clasa I, la întrebarea “Ce vreţi să vă faceţi când veţi fi mari”, răspunsul meu a fost scurt şi clar: “Sanda Ţăranu!”

De multe ori spun cu mândrie că TVR Timişoara îmi este casă. Din anul 2003  împreună cu Tiberiu Ceia, am realizat și  prezentat emisiunea “Cântecul de acasă”  aducând  în casele românilor cântec, joc și voie bună. Din 2010 descopăr poveştile de dincolo de cântec, le împletesc cu muzică live şi invitaţi pe masură în emisiunea “Cântec și poveste”!

Destinul a făcut ca în primul an de facultate să am oportunitatea de a lucra timp de un an într-o televiziune locală ca şi crainic ştiri. Apoi între 1995 și 2003 am realizat la televiziuni locale emisiuni de muzică populară  “Plaiuri bănățene”, “Cântec , joc și voie bună”.

Anul 2003 a fost cel care mi-a marcat destinul: după 9 ani de ucenicie în televiziunile locale timişorene, Televiziunea Română m-a primit în casa ei.

Munca în televiziune înseamnă echipă, dăruire, spirit creativ, devotament iar în emisiunile pe care le realizez împreună cu colegii mei se regăsesc toate acestea.

Cele două emisiuni pe care le prezint şi realizez, “Cântecul de acasă” și “Cântec și poveste” şi-au câştigat un loc binemeritat în inima telespectatorilor.  Îi invităm cu drag să le urmărească pe TVR Timişoara şi TVR3.



 

7:00 Satul meu

* Studioul teritorial Craiova

* Degustare vin Drănic

Stațiunea Didactică Banu Mărăcine are din acest an spații modernizate pentru formarea specialiștilor în domeniul viti-vinicol-o sală de degustare de vinuri și una de expoziție a vinurilor de colecție.

Despre problemele agricultorilor doljeni întâmpinate în 2023 vom vorbi cu Sorin Agapie, directorul Direcției pentru Agricultură Dolj și cu fermierul Costel Iancu din comuna Drănic, agricultor cu experiență de 30 de ani, care lucrează o suprafață de 2.500 de hectare, iar ferma sa este una dintre cele mai tehnologizate din Dolj, cu utilaje performante, silozuri, sistem de irigații și dronă agricolă.

Producator Dana Preda

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 

#tvr3