loader
Foto

Galerie foto

Maria Florea

După aproape 30 de ani de jurnalism, a învăţat că responsabilitatea este primul criteriu care face diferenţa între un reporter bun şi restul lumii.

 

Accent Regional
Reporter special

Lucrează în TVR din toamna lui 1993, acum este jurnalist senior, are un doctorat în Comunicare şi a realizat în tot acest timp ştiri, reportaje, divertisment, talk-show-uri politice, economice, sociale, campanii umanitare.

În 25 de ani de jurnalism a avut momente când i s-a părut a fi cea mai frumoasă profesie din lume, dar, în acelaşi timp, a înţeles că e suficient un singur pas greşit pentru ca tot ce-ai clădit să se dărâme asemeni unui castel de nisip.

Bucuria cea mai mare nu ţi-o dau premiile, ci privirile de încurajare ale celor pe care-i întalneşti zilnic pe stradă şi despre care îţi dai seama că te urmăresc şi că aşteaptă de la tine să-ţi faci meseria cu modestie şi bun simţ”, recunoaşte Maria.

Emisiunile Mariei:

ACCENT REGIONAL -  Luni şi joi - ora 19.00. Emisiune de dezbatere

REPORTER SPECIAL - Joi, ora 18:30. Reporterul special merge în comunitate pentru a găsi poveşti care merită să fie spuse telespectatorilor.

DOCUMENTAR TVR IAȘI

 

15:00 Cântec şi poveste

*Studioul teritorial Cluj

*Este o poveste a lumii satului transilvănean exprimată în gânduri şi poveşti ale celor mai importante nume ale folclorului din zonă. Cântecul şi povestea se împletesc într-un autentic stil tradiţional.

*„Horile de altădată”, un spectacol organizat, în prag de primăvară, de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, în parteneriat cu TVR Cluj și Radio România Cluj! Acest eveniment aduce în lumină tradițiile autentice și omagiază o cunoscută interpretă de muzică populară, Maria Marcu. Totodată, marchează 70 de ani de la primul semnal în eter al postului teritorial Radio România Cluj.

Veți avea ocazia să vă bucurați de cântăreți clujeni de renume, precum: Amalia Codorean Chindriș, Mariana Morcan, Maria Golban Șomlea, Lucia Potra, Ana Georgeta Balla și Narcisa Balla, Claudiu Ciotleuș și Melisa Cuc, acompaniați de Orchestra profesionistă „Cununa Transilvană” sub conducerea muzicală a lui Tudor Căucean.

De asemenea, Grupul tradițional „Zegrenii din Ceaba” va aduce pe scenă momente deosebite, de jocuri populare din zona Clujului! (partea II)

Prezentator Alin Pop

Producător Luminita Purdea-Cotutiu

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Andrada Gorog

 

#tvr3