loader
Foto

Ramona Boroșovici

Fac parte din echipa TVR Timișoara de aproape 17 ani. Am lucrat în Departamentul Știri al TVR Timișoara, unde am fost reporter de teren, moderator și corespondent pentru Jurnalele TVR. Apoi am trecut la Departamentul Programe al TVR Timișoara, unde și în prezent activez. Realizez și moderez emisiunea "Actual Regional", care abordează teme de actualitate din mai multe domenii.

 

Actual Regional

Am absolvit Colegiul Bănăţean, secţia filologie, din Timişoara în 2005 şi Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii de Vest Timişoara în 2008. Am un master în „Jurnalism european şi comunicare în regiunile multietnice".

De-a lungul anilor am realizat știri și transmisii în direct ale celor mai importante evenimente din vestul țarii, ediții speciale, reportaje, dar și campanii umanitare. Am moderat de asemenea campanii electorale, am realizat parteneriate împreună cu platforme civice sau ONG-uri in domenii legare de educație, sănătate și implicare civică.

 

 

 

 


20:00 Din arhiva TVR

*Emisiunea vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale.

Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

*Ion Haiduc (I)

Producător Irninis Miricioiu

21:00 Drumul lui Leşe

* Vor veni pe Drumul lui Leșe oameni din domenii diferite: dirijori, horitori, pictori, coriologi, etnomuzicologi, artiști, manageri, lăutari. Invitații ne vor arăta lumea lor prin aduceri aminte. Viața lor este un drum care trebuie adus in atenția telespectatorilor. Viața lor este o mișcare prin învârtire. Sunt oameni de ispravă. Telespectatorii vor avea ocazia să le vadă sufletul. Emisiunea Drumul lui Leșe înseamnă un dialog de împăcare și de bucurie.

Jurnalist senior Sandrino Gavriloaia

Realizator, moderator Grigore Leşe​

Producător Sînziana Miloşoiu

 

#tvr3