loader
Foto

Sebesi Karen Attila

Realizează şi prezintă emisiuni atât la TVR Cluj, cât şi pe canalul TVR 3.

 

Lumea de aproape
Prim-Plan Obiectiv
Linii de dialog

„Mă consider sau mi-aş dori să fiu o punte interetnică în SRTV, fiind singurul realizator şi prezentator de emisiuni în limba română, cu un background, matern şi patern, maghiaro-armean. Poate că şi asta mă ajută să văd lumea puţin mai altfel, fără enclavizari, fără bocete gratuite...

Pentru mine sunt foarte importante punţile autentice între majoritari şi minoritari. Îmi fac treaba şi ajut cum şi pe cine pot. În plus, aş adăuga că mi se pare foarte importantă prezenţa cât mai accentuată a regiunilor pe canalele Televiziunii Române!""

Karen Attila este născut la 1 ianuarie 1965, la Cluj. Licenţiat în actorie la Institutul de Teatru din Târgu-Mureş, a fost „infestat" de la început, încă din copilărie, de microbul radiofonic, fiind colaborator la Radio Cluj, după care şi angajat, iar mai apoi, colaborator permanent şi angajat la TVR Cluj.

 

17:00 Regatul Sălbatic

*“Regatul Sălbatic” este locul comun, punctul de întâlnire a tuturor celor implicați activ în refacerea potențialului de regenerare a sălbăticiei naturale. Mai puțin confort pentru noi, mai mult loc pentru habitate sălbatice.

Producător Mihai Enea

17:30 Caravana TVR 3

*Studioul teritorial Cluj

* Academia Fortelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, continuatoarea primei scoli militare de ofiteri din România, despre specificul acestei institutii de învătământ superior militar.

Prezentatori: Loredana Corchis, Ionel Lespuc, col. Cornel Mitut

Producător Luminita Purdea Cotutiu

Emisiune transmisa in regim de direct

 

#tvr3