loader
Foto

Coralia Ioana Matea

Este videojurnalist la studioul regional TVR Târgu Mureș, este realizatoarea emisiunilor „Biruitori” și „Rafinament Plus”, emisiuni ce se difuzează atât pe TVR Târgu Mureș, cât și pe TVR 3 și TVR Cultural.

 

Biruitorii
Rafinament Plus

Munca în televiziune presupune automat munca în echipă. Coralia alături de colegii ei realizează atât știri, cât și emisiuni de teren. Preferă emisiunile, pentru că îi dau posibilitatea să aprofundeze mai bine subiectele pe care le relatează. Dumnezeu și Biserica Ortodoxă ocupă locul central în viața ei, de aceea este bucuroasă că de mai bine de opt ani poate aduce în lumină subiecte religioase și istorice în filmul documentar „Biruitorii”. Și cum pasiunea pentru frumos nu se oprește aici, Coralia a demarat de aproape un an proiectul „Rafinament Plus”, o emisiune în care moda se îmbină cu rafinamentul ținutei și a comportamentului, cu finețea vocabularului, a bunelor maniere, a etichetei și protocolului în societate.

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

#tvr3