loader
Foto

“L.egal 100%”: despre evaziunea fiscală și despăgubiri în cazul infecțiilor nosocomiale

TVR 3 v-a invitat să urmăriți 2 ediții ale emisiunii “L.egal 100%” luni, 1 Mai, începând cu ora 13.00, dezvoltând subiecte precum evaziunea fiscală - soluţii fundamental diferite în instanţă și despăgubiri în contextul infecţiilor nosocomiale.

 

Loredana Corchiș
L.egal 100%

Prima ediție a atras atenția asupra modificărilor legislative consecutive în domeniul fiscal care generează soluții total diferite.

(w882) Manole

Invitatul Loredanei Corchiș, avocatul Ionel Manole, a prezentat cele mai recente schimbări la nivel legislativ în ceea ce privește pedepsirea evaziunii fiscale, dar și cum se construiește apărarea într-un astfel de caz.

A doua ediție a avut în prim plan infecțiile nosocomiale care reprezintă o problemă de sănătate publică majoră, fiind o cauză importantă a morbidității și mortalității pe plan mondial.

(w882) Tarau

Avocatul Andrei Tărău a explicat ce condiții trebuie să îndeplinească o infecție pentru a fi considerată nosocomială, ce legislație se aplică, cine răspunde pentru consecințele acestor infecții, dar și care poate fi valoarea despăgubirilor!”

***

Moderator şi realizator: Loredana Corchiş

Producător: Emilia Avram

19:00 Televiziunea mea

(redifuzare)* Studioul teritorial Iaşi

* Sezatoarea din Borlesti

În comuna Borlești din județul Neamț, Elena Stanciu dezvoltă conceptul de slow fashion, iar altița cusută la șezătoarea din sat de gospodine a fost inclusă, alături de alte altiţe din România, în patrimoniul UNESCO.

Producător Maria Florea

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3