loader
Foto

Aflăm câştigătoarea Cupei României – Final Four la volei masculin, în direct la TVR 3

Eternul derby dintre Dinamo și Steaua şi partida Arcada Galați-Rapid București s-a văzut în direct la TVR 3 sâmbătă, 2 martie, de la orele 16.00 şi 19.00. Cine va câştiga finala Cupei României la volei masculin vedem duminică, 3 martie, de la ora 18.00, tot în direct la TVR 3.

 

E săptămâna Cupei României la volei masculin. După spectacolul fetelor, la Mioveni, urmează cel al băieților. Două partide extrem de interesante și de așteptate vom urmări în direct la TVR 3 sâmbătă, 2 martie, de la orele 16.00 şi 19.00.

Prima dintre acestea reprezintă eternul derby dintre Dinamo și Steaua, cele mai premiate echipe din voleiul românesc.

(w500)

Steaua s-a impus în campionat în ambele dispute, cu 3-2, dar Cupa înseamnă altceva! Va lupta cu determinare să-şi adjudece şi acest titlu. La rândul său, Dinamo a câștigat ultimul trofeu în 2021, în timp ce Steaua a jucat în 2022 finala, pierdută în fața Arcadei Galați. Partida Dinamo - Steaua va fi în direct pe TVR 3, sâmbătă, de la ora 16.00.

(w500)

Arcada Galați-Rapid București va fi a doua semifinală, desfăşurată la Mioveni. Angrenate în lupta pentru primul loc la finalul sezonului regulat, cele două echipe își vor măsura forțele sâmbătă, în Cupa României. În campionat, fiecare dintre echipe a câștigat pe teren propriu, cu 3-0. Vedem sâmbătă, 2 martie, de la ora 19.00, în direct la TVR 3, care dintre cele două echipe va fi mai puternică pe teren neutru. Arcada a cucerit ultimul trofeu în 2022, dar a jucat finala și sezonul trecut. Rapid nu are nici o finală disputată în ultimii 30 de ani.

Pentru spectatori, intrarea la Mioveni va fi liberă. Pentru telespectatori, semifinalele Cupei României sunt în direct pe TVR 3. Iar duminică, 3 martie, de la 18.00, la Mioveni se dispută finala Cupei României la volei masculin, partidă ce va putea fi văzută, de asemenea, live la TVR 3.

comentează: Narcis Şelaru

foto: FB Federaţia Română de Volei

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Spectacol de referință duminică la TVR: „Chirița în provincie

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 21 aprilie, spectacolul „Chirița în provincie", de Vasile Alecsandri, pe TVR3, de la ora 20.00 ...

 

#tvr3