loader
Foto

Ansamblul artistic ”Ciocârlia” la 75 de ani

Vineri, 6 ianuarie 2023, de la ora 19.30, la TVR 3, v-am invitat să urmăriți spectacolul  susținut de Ansamblul artistic ”Ciocârlia” la 75 de ani".

 

Popasuri folclorice

Ansamblul Artistic ”Ciocârlia”, din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Administrației și Internelor, cel mai vechi ansamblu artistic din România, și-a sărbătorit împlinirea a 75 de ani de activitate printr-un Concert extraordinar, un adevărat Regal folcloric dăruit cu profesionalism publicului spectator prezent în număr foarte mare la Sala de Concerte .

(w882)

(w882)

Jocuri, cântece, flori și multe aplauze  pentru toți artiști care au urcat pe scenă, prilej de mare bucurie și emoție artistică.

(w882)

(w882) 8

Concert aniversar CIOCÂRLIA 75 cu cântece și jocuri din toate zonele etnofolclorice ale țării și cu o distribuție de sărbătoare: Gheorghe Zamfir, Mioara Velicu, Aneta Stan, Gheorghe Turda, Steliana Sima, Cornelia și Lupu Rednic, Mirel Bria și Taraful ”Domnesc”,  Cristina Gheorghiu, Ionuț Sidău, Rodica Anghelescu, Maria Stroia, Ionela Stăncioi,  Narcisa Băleanu, Nicolae Datcu, Alina Alexandru și Ansamblul de dansatori ”Ciocârlia”.

(w882) 6

(w882) 5

Acompaniamentul muzical a fost susținut de Orchestra ”Ciocârlia” și Taraful ”Ilfovului” * Dirijori: Cornel Turcitu și Marian Alexandru

(w882) 3

(w882)

Adevarată școală de folclor, ansamblul artistic ”Ciocârlia” a reunit, de-a lungul timpului, nume celebre ale folclorului romanesc.

La mulți ani și multe aplauze !

(w882)

Realizator: dr. Maria Tănase Marin

18:00 Cap de afiş

*Lumina din lumina *Studioul teritorial Tg.Mures

* Concert coral cu acompaniament la pian si insertii teatrale (I)

Producător Petronela Moraru

19:00 Lumină din lumină

*Celebrări greco-catolice *Sfanta si Marea Joi *Cele 12 Evanghelii ale Patimilor Domnului

Transmisiune directă Blaj

 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3