loader
Foto

Art Pass: Spectacol multimedia inspirat de operele lui Alfons Mucha

Călătoria virtuală prin lumea vizualului contemporan, propusă de emisiunea Art Pass, continuă şi sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 15.30, la TVR3.

 

Art Pass

Expoziţia mondială din Dubai a ajuns săptămâna aceasta la final, însă nu ne despărţim de acest eveniment global înainte de a vedea câteva pavilioane şi evenimente care ne-au impresionat.

Aflăm şi o mică parte din povestea pavilioanelor principale de la Expo 2020 Dubai, dar şi cum noile tehnologii media pot fi folosite pentru a crea noi opere de artă.

(w882) Android

Android Opera Mirror este o colaborare internaţională şi interculturală dintre un robot umanoid şi o orchestră simfonică. Repertoriul ales pentru demonstraţia uimitoare a conţinut lucrări vechi de peste o jumătate de mileniu, opere budiste care evocă cei 1200 de ani de tradiţie japoneză.

(w882) Android

Vizităm şi pavilionul Libiei la Expo 2020 Dubai, pentru a ne întâlni cu istoria şi cultura acestei ţări, dar şi cu inovaţiile tehnologice şi ambiţiile libienilor pentru viitor.

(w882) Libia

Cunoscută drept o intersecţie a culturilor încă din antichitate, Libia se poate lăuda cu o serie de situri istorice pe care orice călător trebuie să le vadă măcar o dată în viaţă.

(w882) Libia

Când unele dintre cele mai cunoscute imagini ale mişcării Art Nouveau se întâlnesc cu noile tehnologii multimedia, nu poate rezulta decât un spectacol copleşitor, în care muzica, dansul şi acrobaţiile se întâlnesc cu proiecţiile video şi muzica noii generaţii.

(w882) Mucha

Vedem şi noi sâmbătă, la Art Pass, un astfel de show, inspirat de viaţa celebrului artist Alfons Mucha.

(w882) Mucha

Sunt numai câteva dintre surprizele pregătite de Miruna Moraru şi Cristi I. Popescu, realizatorii emisiunii Art Pass, care vă aşteaptă în lumea spectaculoasă a artelor vizuale sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 15.30, pe TVR3.

***

Producător: Miruna Moraru

Realizator: Cristi I. Popescu

19:00 Lumină din lumină

*Celebrări greco-catolice *Sfanta si Marea Joi *Cele 12 Evanghelii ale Patimilor Domnului

Transmisiune directă Blaj

21:30 Locuri, oameni si comori

*Best of

* Producător Emilia Nicolaescu

 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3