loader
Foto

Artiştii României fac spectacol pentru românii din străinătate

Carmen Târnoveanu v-a propus să revedeți o întâlnire în care artiştii fac spectacol pentru românii din străinătate - „Dăruieşte Românie!” la TVR Internaţional și online pe TVR+, pe 5 februarie, ora 21:00 și 6 februarie, ora 15:00.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ne-am întors în platoul emisiunii „Dăruieşte Românie!” să fim alături de Carmen Târnoveanu, o experienţă pe care o trăim cu mare bucurie.

În această ediție ne întâlnim cu trupa VH2Marius Mihalache şi Arabela NicolauRoxana NemeşNatalia Barbu, alături de tineri talentaţi pentru a căror reușită pariem împreună pentru România de mâine.

(w882) daruieste

„Stăm mult în străinătate, însă, perioada aceasta, cu tot ce a adus ea, o trăim împreună cu familia, aici, acasă, în România”, povesteşte Marius Mihalache.

(w882) daruieste

Cum a ajuns Mihai Pocorschi să ofere autografe străinilor, imediat dupa ce, în 1990, a compus imnul Naţionalei României, aflaţi la Dăruieşte Românie!.

(w882) daruieste

„Mă bucur că sunt aici, ce să zic, toata familia mea e împărţită prin lume. Sigur, comunicăm destul de des, cu toată tehnologia asta, însă, despre mine, pot să îţi spun că nu am trecut testul. Adică, n-am reuşit să stau departe de România mai mult de două luni. Aici e energia mea şi cred că asta se datorează oamenilor, publicului meu pe care îl iubesc, mărturiseşte Roxana Nemeş.

(w882) daruieste

Natalia Barbu aduce la întâlnirea cu „Dăruieşte Românie!”, alături de povestea unei Românii la care prima dată a visat, ca artist originar din Republica Moldova, bucuria unor trăiri pe care le-a evocat cu emoţie şi sinceritate şi pe care nu merită să le rataţi.

***

Emisiunea poate fi urmărită în fiecare vineri, la ora 21:00, la TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi online pe TVR+.

Această ediție poate fi urmărită pe 5 februarie, ora 21:00 și pe 6 februarie, orele 04:00 şi 15:00 (ora României).

***

ECHIPA TVR:

Moderator: Carmen Târnoveanu

Director imagine: Emil Stan

Regizor TV: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

 

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3