loader
Foto

Artiştii României fac spectacol pentru românii din străinătate

Carmen Târnoveanu v-a propus să revedeți o întâlnire în care artiştii fac spectacol pentru românii din străinătate - „Dăruieşte Românie!” la TVR Internaţional și online pe TVR+, pe 5 februarie, ora 21:00 și 6 februarie, ora 15:00.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ne-am întors în platoul emisiunii „Dăruieşte Românie!” să fim alături de Carmen Târnoveanu, o experienţă pe care o trăim cu mare bucurie.

În această ediție ne întâlnim cu trupa VH2Marius Mihalache şi Arabela NicolauRoxana NemeşNatalia Barbu, alături de tineri talentaţi pentru a căror reușită pariem împreună pentru România de mâine.

(w882) daruieste

„Stăm mult în străinătate, însă, perioada aceasta, cu tot ce a adus ea, o trăim împreună cu familia, aici, acasă, în România”, povesteşte Marius Mihalache.

(w882) daruieste

Cum a ajuns Mihai Pocorschi să ofere autografe străinilor, imediat dupa ce, în 1990, a compus imnul Naţionalei României, aflaţi la Dăruieşte Românie!.

(w882) daruieste

„Mă bucur că sunt aici, ce să zic, toata familia mea e împărţită prin lume. Sigur, comunicăm destul de des, cu toată tehnologia asta, însă, despre mine, pot să îţi spun că nu am trecut testul. Adică, n-am reuşit să stau departe de România mai mult de două luni. Aici e energia mea şi cred că asta se datorează oamenilor, publicului meu pe care îl iubesc, mărturiseşte Roxana Nemeş.

(w882) daruieste

Natalia Barbu aduce la întâlnirea cu „Dăruieşte Românie!”, alături de povestea unei Românii la care prima dată a visat, ca artist originar din Republica Moldova, bucuria unor trăiri pe care le-a evocat cu emoţie şi sinceritate şi pe care nu merită să le rataţi.

***

Emisiunea poate fi urmărită în fiecare vineri, la ora 21:00, la TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi online pe TVR+.

Această ediție poate fi urmărită pe 5 februarie, ora 21:00 și pe 6 februarie, orele 04:00 şi 15:00 (ora României).

***

ECHIPA TVR:

Moderator: Carmen Târnoveanu

Director imagine: Emil Stan

Regizor TV: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

 

2:00 La sfatul popular

Producător Ştefan Stănescu

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

Producător Angela Precup

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...