loader
Foto

Balul vienez de la Timişoara

Luni, 1 ianuarie, de la ora 20.00, ați putut urmări cea de-a şasea ediţie a evenimentului, desfăşurată la final de noiembrie 2017.

 

Balul Vienez de la Timişoara a încheiat recent, cu succes, cea de-a şasea ediţie. Sala Mare a Tetrului Naţional Timişoara a fost plină de participanţi, iar 48 de tineri debutanţi au reuşit să transforme scena într-o vritabilă sala de vals vieneză.

Balul Vienez de la Timişoara este al 31-lea bal recunoscut la nivel mondial de către Primăria din Viena şi se organizează sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Austriei.

Din lista invitaţilor  fac parte reprezentanţii ambasadelor, consulatelor, familiilor regale, a instituțiilor locale şi a investitorilor din România, precum şi reprezentanţii Primăriei din Viena.

Fiecare invitat face donaţii, iar banii strânşi ajung la fundaţia United Ways care sprijină copiii din mediul defavorizat. Dacă după prima ediţie au fost ajutaţi peste 300 de copii, anul acesta numărul lor a ajuns la 740.

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Gabriela Baiardi

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3