loader
Foto

Galerie foto

Interviurile Enescu - în exclusivitate la TVR 3

În fiecare duminică, de la ora 22.00, Marius Constantinescu aduce la TVR 3 cea de-a doua serie de interviuri cu cei mai mari muzicieni invitaţi ai ediţiei 2017 a Festivalului Internaţional GEORGE ENESCU.

 

MARIUS CONSTANTINESCU

Thomas Hampson, Daniele Gatti, Nikolaj Znaider, Anne-Sophie Mutter, David Garrett sunt doar câteva din cele mai sonore nume care, din 7 octombrie, vin la TVR3, săptămână de săptămână, în interviuri consistente - majoritatea în exclusivitate națională.

Seria Interviurilor Festivalului Internațional GEORGE ENESCU 2017 reprezintă produsul maximum premium al TVR3 în acest moment.

De mai bine de 10 ani Marius Constantinescu a devenit un ghid al iubitorilor de muzică clasică în universul complex al Festivalului „George Enescu”.

El a prezentat la ediția 2017 a Festivalului toate concertele transmise în direct de Televiziunea Română de la Sala Palatului şi a realizat interviurile speciale cu invitaţii de prim rang – pe care le puteţi urmări, în fiecare duminică, de la ora 22.00, la TVR 3.

13:30 Dăruieşte Românie!

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3