loader
Foto

Bilete și abonamente la concertele Concursului Enescu, puse în vânzare

Concursul Internațional „George Enescu" anunță că din 19 aprilie a început vânzarea biletelor și a abonamentelor pentru vizionarea online a concertelor și recitalurilor organizate între 12 și 23 mai, la Ateneul Român.

 

Biletele și abonamentele la concertele online ale Concursului Enescu 2021 se pun în vânzare începând de luni, 19 aprilie 2021, ora 15.00.

Concursul Internațional „George Enescu" începe luni, 19 aprilie 2021, la ora 15.00, procesul de vânzare a biletelor și a abonamentelor pentru vizionarea online a concertelor și recitalurilor extraordinare care vor fi organizate în cadrul fazei a doua a ediției din 2020 a Concursului, între 12 și 23 mai, la Ateneul Român din București.

La începutul lunii mai, în funcție de situația epidemiologică din București, urmează să fie luată decizia dacă și în ce condiții publicul va avea acces și în sala Ateneului, anunță organizatorii într-un comunicat de presă.

TVR este coproducător ai Concursului „George Enescu" din perioada 12-23 mai. Evenimentele muzicale din cadrul Concursului vor putea fi urmărite la TVR 3.

***

Concursul Internațional George Enescu 2020 a derulat prima fază în cursul anului trecut, cu promisiunea de a aduce „Frumusețe în viață”, în ciuda pandemiei. Concursul s-a reinventat în online, ținând primele două etape ale competiției în format digital, în septembrie 2020. Rezultatele le puteți vedea aici.

Semifinalele vor consta în recitaluri ale concurenților din sonatele lui George Enescu și vor avea loc pe 13 mai – violoncel, 17 mai – vioară, 23 mai – pian. Accesul online al publicului la Semifinale va fi gratuit și va fi posibil pe site-ul www.festivalenescu.ro.

Pentru Finale, concurenții selecționați vor susține un concert cu Orchestra Filarmonicii George Enescu, sub bagheta unor dirijori cunoscuți la nivel internațional - Nicolas Altstaedt, Wilson Hermanto și  John Axelrod.

Finalele vor avea loc pe 15 mai 2021 - violoncel, 19 mai 2021 - vioară și 23 mai 2021 - pian. Accesul publicului la vizionarea online a acestor concerte va fi pe bază de bilet sau de abonament plătit.

Programul complet al Concursului poate fi consultat aici.

(w500) Enescu

Prețurile de vânzare sunt următoarele:

  1. Abonament integral, care acoperă 9 evenimente de muzică clasică (concertele finale de la vioară, violoncel și pian și cele șase recitaluri extraordinare ale artiștilor invitați) – 100 de lei;
  2. Bilet individual, pentru un singur concert (una dintre finalele la vioară, violoncel, sau pian) sau un recital extraordinar – 30 de lei.

Biletele sunt disponibile pentru achiziție astfel:

1. Prin intermediul platformei Eventim,  de pe website-ul festivalenescu.ro.

2. Direct de pe site-ul Eventim.

Concertele vor fi vizionate pe platforma Concursului Enescu, accesibilă din momentul începerii concertelor sau recitalurilor, timp de 12 ore de la desfășurarea lor, de pe un singur dispozitiv electronic, la alegere (computer, telefon, tabletă). Transmisiunile în direct pot fi accesate din secţiunea Program Concurs 2020/2021 sau din pagina fiecărui eveniment de pe site.

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3