loader
Foto

"Călătorie de neuitat", la TVR 3

Din 15 august, la TVR3 de la ora 10.00, de luni până sâmbătă, puteți urmări cele 11 episoade ale serialui românesc de televiziune - "Călătorie de neuitat".

 

Producție România, 1994.

Regia: Geo Saizescu

Scenariu: Alexandru Struţeanu, Geo Saizescu

Distribuţie: Ştefan Bănică Jr., Mihai Constantin, Elvira Deatcu, Constantin Diplan, Ovidiu Iuliu Moldovan, Delia Nartea, Tudor Petruţ

Un grup de elevi din clasa a XII de la Liceul Pedagogic se hotărăsc ca la sfârșitul anului să plece împreună într-o excursie prin țară. O parte din aceștia, protagoniștii principali ai serialului, pleacă cu bicicletele, iar restul clasei împreună cu câțiva profesori pleacă cu autocarul. Serialul se axează pe prezentarea frumuseților țării noastre.

Regăsim aici câte puțin din umor, muzică și dans. Pe lângă actorii prezentați, la acest serial și-au mai adus contribuția multe alte nume marcante ale cinematografiei românești.

Serialul s-a adresat la acel moment adolescenților în mod special și probabil s-a dorit a fi o paralelă a deja celebrului film de la acea vreme "Liceenii".

 

15:00 Cântec şi poveste

* Studioul teritorial Iaşi

* Florile Ceahlaului 2024 (partea IV)

Producător Horia Gumeni

16:00 Forum economic

* Studioul teritorial Craiova

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător, moderator Luiza Paraschivu

Transmisiune directa

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", este difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3