loader
Foto

Campioana României la volei feminin a jucat în Champions League, în direct la TVR 3

Întâlnirea dintre CS Volei Alba Blaj şi ŁKS Łódź (Polonia) din etapa a 5-a a Grupei E a Ligii Campionilor s-a difuzat în direct pe 11 ianuarie, de la ora 18.00.

 

Joi, 11 ianuarie, CS Volei Alba Blaj a evoluat de la ora 18.00 în Champions League, împotriva campioanei Poloniei, ŁKS Łódź. Telespectatorii TVR 3 au urmărit în transmisiune directă partida susţinută acasă de sportivele noastre, cel mai important meci al începutului de an pentru voleiul românesc.

„O victorie ar apropia campioana României la volei feminin de a intra între primele 8 echipe din Europa”, explica jurnalistul TVR Narcis Şelaru, comentatorul partidei de pe Alba Blaj Arena. Româncele au toate motivele privească optimiste întâlnirea din etapa a 5-a a Grupei E a Ligii Campionilor la volei feminin, după ce, în noiembrie anul trecut, au învins în deplasare campioana Poloniei, în meciul lor de debut în competiţie, cu scorul de 3-1 (25-23, 19-25, 31-29, 25-17).

Și în 2023, CS Volei Alba Blaj a rămas cea mai bună echipă feminină de volei din România, cucerind pentru a șaptea oară titlul național, câștigând a două Supercupă a României, jucând a doua finală de Cupă CEV și am calificându-se, pentru a șasea oară, în grupele Ligii Campionilor.

(w882) CS Volei A

Pentru partida de joi, echipa a anunțat transferul extremei Iman Isanović (24 ani, 1.88 m). Voleibalista născută la Sarajevo, care a venit din campionatul universitar american (din 2018, a evoluat la Arizona State şi Washington State), poartă tricoul cu numărul 5 și ar putea debuta pentru campioana României chiar în meciul cu ŁKS Commercecon Łódź.

(w882) Iman Isano

După întâlnirea cu polonezele de la Łódź, CS Volei Alba Blaj joacă în deplasare săptămâna viitoare, tot în Liga Campionilor, în compania ucrainencelor de la Prometey. Meciul va fi transmis, de asemenea, la TVR 3, joi, 18 ianuarie, de la ora 18.00.

 

Foto: Facebook Volei Alba Blaj

 

2:00 Cântec şi poveste (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Pricesne si cantece de strana

Moderator Alexandru Pugna

Producător Radu Anghel

(Reluare)

3:00 Locuri, oameni si comori (R)

*Best of

*Producator Emilia Nicolaescu

(Reluare)
 
Învierea, unire în biserică, cu părintele Sorin Zahiu, la TVR 3

Mărturisirea de credință vine de dincolo de granițele României, din comunitatea de români din Atena, Grecia. Descoperiți Taina Zilelor Mari, ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" aduce sâmbătă, 4 mai, pe TVR3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe susține un dialog de împăcare și ...

 

#tvr3