loader
Foto

Galerie foto

"Cântec și Poveste", cu Mirela Petruș

Vineri, 17 martie, de la ora 15.00, la TVR 3, v-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

Alexandru Pugna
Cântec și poveste

Invitata ediției a fost Mirela Petruș, îndrăgită interpretă a cântecului popular din Bistrița Năsăud.

(w882)

Deși s-a născut în partea de sud a țării, la Giurgiu, acolo unde a copilărit și unde a prins drag de cântec, peste ani avea să ajungă să promoveze cântecul popular din Ardeal și în mod deosebit din Bistrița Năsăud.

(w882)

Absolventă a Liceului de Muzică "Dinu Lipatti" din București, Mirela Petruș, a avut șansa extraordinară de a fi eleva marelui profesor Gavril Prunoiu, care a pregătit mulți tineri interpreți de folclor, ce acum sunt nume mari ale cântecului popular românesc.

(w882)

Astăzi, solistă a Ansamblului Folcloric Profesionist "Dor Românesc" din Bistrița, Mirela Petruș, se bucură de aprecierea publicului larg, iubitor de cântec, fiind așteptată cu drag la concerte, spectacole și evenimente.

(w882)

Povestea drumului său în lumea cântecului, cum a ajuns să cânte muzică populară din Ardeal, aspecte inedite din viața sa și multe alte crâmpeie din drumul parcurs până acum, le-ați descoperit din spațiul acestei noi ediții a emisiunii "Cântec și Poveste".

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Gabriela Baiardi

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3