loader
Foto

Galerie foto

O ediție ”Cântec și poveste” din Maramureș

Vineri, 26 mai, de la ora 15.00, la TVR 3 am putut urmări o nouă ediție a emisiunii ” Cântec și poveste”. Am ajuns în Maramureș, împreună cu o voce îndrăgită a cântecului popular maramureșean: Oana Font.  

 

Cântec și poveste

La TVR Cluj, emisiunea este difuzată sâmbată, la ora 19.00. În reluare,  joi ora 9.00 și duminică ora 19.00.

Crescută într-o familie de maramureșeni ce au prețuit și promovat valorile spirituale ale satului tradițional din această parte de țară, Oana Font s-a apropiat cu mare drag și responsabilitate de cântecele maramureșene.

(w882)

Tatăl său, Ioan Font, este un bun interpret vocal, dar și la taragot, al cântecelor și jocurilor din acest ținut minunat. De la el a prins Oana Font dragul de cântec și de valorile satului.

(w882)

Prin felul său de a fi, prin atitudinea în care apare în fața publicului și mai ales prin faptul că și-a propus să scoată la lumină cântecele al căror mesaj este unul moralizator sau plin de umorul țăranului român din nord, Oana Font are un succes deosebit.

(w882)

În această ediție a emisiunii o veți cunoaște mai bine pe Oana Font ca om și artist și veți afla lucruri inedite despre o altă pasiune a sa, legată tot de promovarea valorilor spirituale românești.

(w882)

(w882)

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
România, în sezonul grevelor. Cum impactează economia?

Aceste întrebări și-au primit răspunsul în ediția emisiunii „Forum Economic”, marți, 6 iunie, de la ora 16.00, în direct la TVR3 și TVR Craiova.

Situațiile de criză

Situațiile de criză

publicat: marţi, 06 iunie 2023

Despre cum să gestionăm situațiile de criză în economie și finanțe aflăm în ediția emisiunii „Forum economic” de vineri, 9 iunie, de la ora ...

„Dăruiește Românie!”: O ediție specială la TVR 3

Carmen Târnoveanu v-a invitat luni, 5 iunie, de la 18.00, la TVR 3, să urmăriți emisiunea „Dăruiește Românie!” într-o ediție specială cu Dida ...