loader
Foto

Galerie foto

O ediție ”Cântec și poveste” din Maramureș

Vineri, 26 mai, de la ora 15.00, la TVR 3 am putut urmări o nouă ediție a emisiunii ” Cântec și poveste”. Am ajuns în Maramureș, împreună cu o voce îndrăgită a cântecului popular maramureșean: Oana Font.  

 

Cântec și poveste

La TVR Cluj, emisiunea este difuzată sâmbată, la ora 19.00. În reluare,  joi ora 9.00 și duminică ora 19.00.

Crescută într-o familie de maramureșeni ce au prețuit și promovat valorile spirituale ale satului tradițional din această parte de țară, Oana Font s-a apropiat cu mare drag și responsabilitate de cântecele maramureșene.

(w882)

Tatăl său, Ioan Font, este un bun interpret vocal, dar și la taragot, al cântecelor și jocurilor din acest ținut minunat. De la el a prins Oana Font dragul de cântec și de valorile satului.

(w882)

Prin felul său de a fi, prin atitudinea în care apare în fața publicului și mai ales prin faptul că și-a propus să scoată la lumină cântecele al căror mesaj este unul moralizator sau plin de umorul țăranului român din nord, Oana Font are un succes deosebit.

(w882)

În această ediție a emisiunii o veți cunoaște mai bine pe Oana Font ca om și artist și veți afla lucruri inedite despre o altă pasiune a sa, legată tot de promovarea valorilor spirituale românești.

(w882)

(w882)

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Andrea Iriciuc şi Anatol Guzic

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 
Gala tineretului din Romania

Gala tineretului din Romania

publicat: miercuri, 16 octombrie 2024

Evenimentul, organizat sub sloganul "Tinerii de azi, liderii de mâine!” este găzduit de municipiul Ploiești, desemnat în anul 2024 "Capitala ...

La pas pe colinele Tutovei

La pas pe colinele Tutovei

publicat: luni, 14 octombrie 2024

Vă prezentăm cele mai pitoreşti peisaje le-am întâlnit în comunele Răchiteni şi Motoşeni, localităţi amplasate în partea de sud-est a judeţului ...

,,Cântec și Poveste” din ținutul someșan

,,Cântec și Poveste” din ținutul someșan

publicat: luni, 14 octombrie 2024

Vă invităm să ne urmați pe Valea Someșului, la Beclean, pentru a cunoaște povestea drumului artistic al Cristinei Retegan, interpretă îndrăgită a ...

 

#tvr3