loader
Foto

"Cântec și poveste" cu Maria Ciobanu

Vineri, 25 septembrie, ora 20.00, i-am urat ”La mulți ani" Mariei Ciobanu, într-o ediție de colecție dedicată ”Ciocârliei muzicii populare românești”.

 

Teodora Drăgoi Pop
Cântec și poveste

Am depănat amintiri cu multă bucurie la ceas aniversar și am adus în atenția publicului un interviu realizat de Teodora Drăgoi, o întâlnire inedită și emoționantă cu marea artistă Maria Ciobanu, avându-l alături pe fiul ei, Ionuț Dolănescu.

(w882) portret ma

Cu zâmbet și cu ochii lăcrimând ne-a destăinuit povestea ascensiunii sale în lumea cântecului, dar și a vieții dincolo de cântec.

(w882) ciobanu si

”Doar cântecul a fost cel care mi-a alungat emoțiile, cântecul a fost prietenul meu cel mai drag, nu m-a părăsit la greu, mi-a fost pansament sufletului în momente de tristețe și mi-a adus mii și mii de aplauze...” - Maria Ciobanu

(w882) Maria Ciob

E departe de țară, dar noi și publicul care o îndrăgește, îi transmitem Mariei Ciobanu, de aici de acasă,  multă sănătate și dragostea noastră nemărginită!

Realizator și producător: dr. Maria Tănase Marin

10:00 Telescoala in limba maghiara

(redifuzare)*Studioul teritorial Cluj

*Producător Feketelaki Tibor

10:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

 

#tvr3