loader
Foto

„Cântec și poveste": O reîntâlnire cu Elisabeta Turcu Juverdeanu

Duminică, 20 februarie, de la ora 16.00, TVR3 vă invită la o reîntâlnire, la „ Muzeul din inima capitalei ”,  cu o interpretă îndrăgită și apreciată a cântecului popular muntenesc,  Elisabeta Turcu Juverdeanu.

 

Cântec și poveste

A transmis prin cântecele sale, frumusețea  și simplitatea țăranului de pe Valea Argeșului.

Elisabeta Turcu a cântat cu mare drag, din suflet pentru sufletul omului, a simțit nevoia continuă de a aduce un zâmbet pe fața celui care o ascultă și, mai mult, să transmită prin cântecele sale dragostea și bucuria de a trăi.

(w882) Elisabeta

Talentul, frumusețea, modestia și sinceritatea cu care se adresează publicului spectator și telespectator o fac pe Elisabeta Turcu Juverdeanu una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România.

(w882) E Turcu po

”Mi-e dor de scenă, de publicul drag, de colegi, mi-e dor de cântec... Mulțumesc, TVR, mulțumesc, Maria Tănase Marin, pentru toate emisiunile dedicate mie și multor colegi de cântec. Cu speranță și încredere în Bunul Dumnezeu, la bună vedere cu cântec învăluit în dor pentru toți românii!” – Elisabeta Turcu Juverdeanu

(w882) E Turcu si

Povestea cântecelor sale ne poartă prin lumea artiștilor, cei care cu mult devotament și talent ”și-au pus sufletul în palme”, dăruind publicului adevărate bijuterii muzicale.

Invitați:

Irina Loghin, Maria Butaciu, grupul vocal - folcloric ”Ciuleandra” - Prahova

***

Producător: dr. Maria Tănase Marin

4:00 Toţi împreună (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Apa și creațiile ei unice în natură | VIDEO

Apa și creațiile ei unice în natură | VIDEO

publicat: sâmbătă, 11 mai 2024

O nouă ediție "Călător de Meserie" este difuzată vineri 10 mai, de la ora 18:20 pe TVR Târgu Mureș, sâmbătă 11 mai, de la ora 16:00, pe TVR 3.

Viitorul înseamnă educație: Provocări ale vieții de părinte, în „Lumea de aproape

Părinții și profesorii, aliați în creșterea copiilor, în fața provocărilor lumii de astăzi: o ediție a emisiunii „Lumea de aproape", cu mai multe ...

 

#tvr3