loader
Foto

”Cântec și poveste”: muzică aleasă cu Alina și Romeo Negoiasă

Duminică, 10 octombrie, ora 16.00, a început noul sezon al emisiunii ”Cântec și poveste” la TVR 3.

 

Cântec și poveste

”Destinul a fost să fim împreună și să parcurgem toate treptele cu optimism și speranță către inimile semenilor noștri. Tot ceea ce am înfăptuit de-a lungul carierei noastre artistice a fost cu gândul la oameni, să le oferim frumusețea și curățenia din cântecele noastre. Câmpina, gura de rai de la intrarea pe Valea Prahovei, este casa noastră, locul unde ne simțim cel mai bine și unde simțim dragostea sinceră și necondiționată a câmpinenilor. Avem în repertoriu aproximativ 100 de melodii, creații proprii. Sunt melodii foarte variate ca filon de inspirație, întemeiate pe familie, dragoste, prietenie, pe bucuria petrecerii, pe folclor și melodii patriotice. ” (Alesis: Alina și Romeo)

(w882) negoiasa 1

Alina și Romeo Negoiasă, doi mari cântăreți din Prahova, au păstrat cu sfințenie curățenia în cântec, pentru că ei provin dintr-un  mediu familial în care muzica se afla la loc de cinste, iar cel care putea ”glăsui” avea har de la Dumnezeu.

(w882) alina si r

Au mers pe zone diferite ale muzicii abordând cu ușurință toate genurile muzicale păstrând stilul interpretativ și valoarea artistică a fiecărui gen în parte.

(w882) alina si r

Colaborarea cu Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale pentru realizarea a două cântece cu tematică patriotică, ”Tu, Românie! și ”Ce-ți doresc eu ție dulce Românie?”,  a fost o provocare pentru cei doi cântăreți, aducându-le un real succes.

(w882) alina si r

Soții Alina și Romeo Negoiasă alcătuiesc unul dintre cele mai reușite cupluri din muzica românească, doi oameni minunați, cu suflet frumos cum rar ne este dat să întâlnim în aceste vremuri.

(w882) alina rome

Invitați: Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale, dirijor Aurel Gheorghiță și Orchestra ”Lăutarii” din Chișinău, dirijor Nicolae Botgros.

(w882) negoiasa 2

(w882) alina si r

***

Producător: Maria Tănase Marin

 

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3