loader
Foto

”Cântec și poveste” din Valea Bârgăului

Vineri, 27 ianuarie, de la ora 15:00, la TVR 3, emisiunea "Cântec și poveste" a programat un popas folcloric pe Valea Bârgăului.

 

Cântec și poveste

Protagonist va fi Dumitru Ciupa, un excelent interpret al folclorului tradițional de pe Valea Bârgăului și a Ilvelor, interpretând magistral cântecele și jocurile din această parte de țară la fluier, caval, ocarină și taragot.

(w882)

(w882)

Veți afla lucruri inedite, multe dintre ele în premieră, despre dragostea sa pentru valorile spirituale din ținut bârgăuan, despre drumul său artistic, despre viitorul acestor valori tradiționale, față de care avem o mare responsabilitate.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

Emisiunea vă prilejuieste posibilitatea de a cunoaște mai bine lumea satului tradițional transilvan si pe unul dintre cei mai valoroși mesageri ai săi: Dumitru Ciupa.

(w882)

Realizator: Alexandru Pugna

Producător: Radu Anghel

2:00 La sfatul popular

Producător Ştefan Stănescu

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

Producător Angela Precup

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...