loader
Foto

"Cântec și poveste", o ediție cu Lenuța și Teodora Purja

Vineri, 10 februarie, de la ora 15.00, ați putut revedea la TVR3 o ediție a emisiunii "Cântec și poveste" în care invitate au fost Lenuța și Teodora Purja.

 

Cântec și poveste

Lenuța Purja este o valoroasă interpretă a cântecului popular de la poalele Țibleșului, deținătoare a peste 100 de premii și distincții la concursurile de folclor din țară, posesoarea unui repertoriu autentic, de mare valoare.

Alături de ea va fi prezentă și mama sa, lelea Teodora Purja, un excepțional rapsod popular și deținătoare a titlului de tezaur uman viu al României.

(w882) Purja

Povești și amintiri de mare frumusețe despre lumea satului tradițional, despre obiceiuri și valori ale sufletului țăranului nostru, cântece de mare frumusețe, ce ne vor reîntoarce la rădăcina adevărată a neamului.

O ediție altfel, pe care vă invităm să nu o pierdeți.

(w500) Purja

***

Studioul TVR Cluj

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Iaşi

* Medici de diferite specialități vin în studioul TVR Iași cu cele mai bune indicații și recomandări, temele alese fiind întotdeauna de actualitate. În plus, în această emisiune promovăm reușitele medicale din zona Moldovei, un stil de viață echilibrat și importanța prevenției.

Adolescența, o întrebare fără răspuns?

Producător Claudia Dănăilă

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

 

#tvr3