loader
Foto

Galerie foto

Carmen Târnoveanu „Dăruieşte Românie!”, la TVR Internațional

TVRi vă invită să revedeți, pe 26 martie de la ora 21.00 și pe 27 martie de la orele 4:30 și 15:00, o ediție „Dăruieşte Românie!” cu magie, muzică și amintiri.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Îndrăgitul cântăreț Adrian Daminescu a vorbit despre momentele emoționante pe care le-a trăit, dar și despre tatăl său, dirijorul și compozitorul Constantin Daminescu, cel care le-a dăruit cu generozitate românilor o porție impresionantă de artă și cultură.

Invitat și el la ”Dăruiește Românie!”, Ștefan Stan a fost încântat că a avut ocazia de a-și petrece timpul alături de nume importante ale scenei muzicale sau teatrale de la noi și promite că va reveni oricând cu drag: "Când am venit prima oară la emisiunea asta, sincer, nici nu știam la ce să mă aștept. Nu glumesc. A fost o experiență extraordinară, numai prin faptul că am stat alături de oameni fabuloși. Mă bucur că am revenit și o să mai vin. Deci, când ne revedem?"

Și solistul trupei Schimbul 3 by Adi Ordean a fost de aceeași părere: "E un spectacol numai cu muzică și alte momente artistice. E foarte tare aici!”, spune Codruț Croitoru.

Alte momente memorabile ale ediției au fost cele puse în scenă de pianista Mădălina Paşol, al cărei talent a depășit granițele țării, și de actorul Marius Drăguş, cel care îmbină într-un mod inedit magia și umorul pentru a da viață personajului său, Magitot.

(w882)

Andreea Toma și Ștefan Băloi, prim-balerini ai Teatrului de Musical și Operetă "Ion Dacian", s-au întors și ei, după un an, în platoul emisiunii: "Prima dată am venit aici pentru a promova spectacolul pe care l-am regizat. A fost o experiență foarte plăcută, de care noi, ca artiști, avem mare nevoie. Ne bucurăm că și Carmen Târnoveanu se regăsește, destul de des, în rândul spectatorilor Teatrului "Ion Dacian" și ne dorim să facem echipă oricând putem aduce în fața publicului ceva frumos și emoționant."

Nu în ultimul rând, la ”Dăruieşte Românie!”, Carmen Târnoveanu a stat față în față cu Oneway Bboys. Sunt tineri, sunt foarte talentați și petrec zeci de ore la repetiții pentru că ”vor să facă lucrurile altfel”, așa cum spune coordonatorul lor, Radu Pantea. Oneway Bboys fac parte dintr-o nouă generație de artiști.

(w882)

”Dăruiește Românie!” este un format original, unic pe piața de divertisment de la noi, care își propune să surprindă fața frumoasă, proaspătă și luminoasă a românilor de pretutindeni. Emisiunea prezentată de Carmen Târnoveanu poate fi urmărită pe TVR Internațional și TVR MOLDOVA, dar și online pe platforma TVR+.

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3