loader
Foto

Galerie foto

”Dăruiește Românie!” - Ambasadorul Copiilor de Pretutindeni

Emisiunea prezentată de Carmen Târnoveanu, ”Dăruieşte Românie!”, pe care telespectatorii români din străinătate o urmăresc de 6 sezone, în fiecare vineri, de la ora 21.00, la TVRi, este Ambasadorul Copiilor de Pretutindeni.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Dăruiește Românie! și World Vision, împreună pentru fapte bune!

Emisiunea prezentată de Carmen Târnoveanu, ”Dăruieşte Românie!”, pe care telespectatorii români din străinătate o urmăresc de 6 sezone, în fiecare seară de vineri, de la ora 21.00, la TVR Internaţional, este Ambasadorul Copiilor de Pretutindeni.

În parteneriat cu Fundaţia World Vision, emisiunea Dăruiește Românie! vă invită la fapte bune, printr-o campania de strângere de fonduri, care se va concretiza în burse de studiu pentru a-i ajuta pe copiii din medii defavorizate să meargă la școală.

Astfel, în fiecare emisiune, veţi cunoaşte copii excepţionali, beneficiari ai programului „Vreau în clasa a 9-a”, program educaţional derulat de Fundatia World Vision de 12 ani, de la care vom afla cele mai emoţionante poveşti despre ambiţie, perseverenţa, reusită.

Acești copii buni și talentați, cu pasiuni precum arta plastică, teatrul, muzica, dansul sau atletismul, provin din comunități sărace din mediul rural, acolo unde a merge la liceu nu depinde doar de note, ci mai ales de lucruri precum situația financiară a familiei sau distanța până la școală.

Destinele acestor copii depind de susţinerea noastră, români de peste tot din lume. Doar cu sprijinul nostru şi neapărat prin investiţia noastră în educaţie, astfel de copii pot spera la un viitor mai bun.

Suntem onoraţi şi bucuroşi să fim parte a acestui proiect educaţional, care încurajează şi susţine tânăra generaţie. Copiii sunt darul cel mai de preţ, cei în care avem datoria să investim şi pe care trebuie să-i ocrotim, declară Carmen Târnoveanu, prezentatoarea emisiunii „Dăruieşte Românie!”. Îi invităm alături de noi pe românii de pretutindeni, pentru că viitorul nostru depinde de educaţia copiilor de astăzi, adaugă Carmen Târnoveanu.

Artiștii României vor urca pe scena emisiunii Dăruiește Românie! pentru a pleda, prin muzică, prin artă pentru educație, devenind, astfel, ambasadori ai binelui, ambasadori ai copiilor de pretutindeni.

Ne-am îndreptat speranțele către Televiziunea Română, prin canalul TVR Internațional știind că publicul acestui post, respectiv românii din afara granițelor, este totodată și unul dintre susținătorii programelor noastre de ajutorare a copiilor din comunitățile defavorizate de la sate”, declară Mihaela Nabăr, director executiv al World Vision România. „Suntem încântați de deschiderea pe care am întâlnit-o din partea Societății Române de Televiziune pentru a le oferi cât mai multor copii merituoși, dar săraci, o șansă în plus la educație, pentru a rupe cercul vicios al sărăciei în care se zbat, de generații întregi, prea multe familii din mediul rural. Suntem convinși că grație acestui parteneriat vom reuși să ajutăm și mai mulți copii.

Sezonul 6 al emisiunii Dăruiește Românie! vă prezintă spectacolul unei Românii în care faptele bune joacă rolul principal. Așadar, vă aşteptăm în fiecare săptămână, vineri, de la ora 21.00, să Dăruiţi Românie! Este nevoie de fiecare dintre noi! Fiecare separat şi toţi împreună să aşezăm o cărămidă la temelia formării unui tânăr.

(w882)

Accesaţi www.worldvision.ro pentru a afla cum puteţi face parte din echipa binelui și astfel, să Dăruiți Românie!

 

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...