loader
Foto

"Memoria locului": Casa Dumitru Norocea | VIDEO

TVR3 v-a invitat pe 25 februarie, de la ora 17.00, în casa celui mai mare  pictor-restaurator de artă religioasă din perioada interbelică. Ediția a fost pregătită de TVR Craiova sub genericul emisiunii "Memoria locului".

 

Memoria locului

Casa Dumitru Norocea din Curtea de Argeș este locul pe care l-am vizitat sâmbătă, 25 februarie, la "Memoria locului".

V-am invita în casa celui mai mare  pictor-restaurator de artă religioasă din perioada interbelică.

Ați putut admira căteva lucruri personale și  atelierul  de lucru al acestui mare artist care a restaurat și salvat pictura de secol XIV a  Bisericii Domnești Sfântul Nicolae din Curtea de Argeș, monument istoric de mare valoare.

***

Producător: Simona Carauleanu

Studioul TVR Craiova

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Rolul vaccinării în sistemul de sănătate | VIDEO

Joi, 9 mai, de la ora 9:00, urmărim o nouă ediție "Bună dimineața de la Iași", la TVR 3 și TVR Iași.

Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

 

#tvr3