loader
Foto

Cătunul agățat de cer | VIDEO

Pe 8 noiembrie, la ora 17.30, pe TVR3 ați putut revedea, în emisiunea  „ Lumea de aproape", o întâlnire propusă de TVR Iași și desfășurată în defileul Bicazului.

 

Lumea de aproape

Toamna aduce culori noi pe defileul Bicazului, iar cheile scăldate în lumina aurie își aureolează farmecul. Pereţii de stâncă ce mărginesc râul şi şoseaua din valea strâmtă se înalţă abrupt, oferind un spectacol măreţ şi înspăimântător, totodată.

(w882) Catun Bica

Dar dincolo de stâncă, pe mâna Ceahlăului, piatra fereşte de priviri un sătuc izolat în care câteva zeci de oameni îşi duc zilele, uitaţi în cătunul agăţat de cer.

(w882) Catun Bica

***

Producător: Sergiu Ciocoiu

Studioul teritorial TVR Iaşi

18:00 Azi la noi canta tot natul

*Studioul teritorial Timișoara

*Profesioniști valoroși, din arii profesionale dintre cele mai diferite și neașteptate, au apărut pentru întâia oară în fața publicului, într-un regal de folclor, alături de Ansamblul "Timișul".Jurnaliști, medici, avocați, actori, psihologi, muzicieni, și artiști vizuali-toți remarcabili, în domeniile lor de activitate, au ales să împărtășească o seară minunată cu noi. Spectacolul aduce soliști remarcabili ai folclorului românesc: Andreea Voica, Daniela Condurache și Traian Stoiță.
Dirijor: Deian Galetin. Coregrafi: Maria Topciov și Ciprian David.

Producător si prezentator Florin Mihoc

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Caligula

În 1944, piesa de teatru „Caligula" a fost publicată la Gallimard. Această „tragedie a inteligenței” în patru acte are premiera pe 26 septembrie ...

De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, ați putut urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale ...

 

#tvr3