loader
Foto

Galerie foto

Cele 7 minuni ale Covasnei, prezentate la “Locuri, oameni şi comori”

“Locuri, oameni şi comori” a făcut un traseu natural prin Covasna, duminică, 18 martie, de la ora 13.30, la TVR 3 şi online pe TVR+.

 

Locuri, oameni și comori

Dacă ajungeţi în Covasna, cele mai simple şi savuroase lucruri pe care vi le propun localnicii sunt un gulaș la ceaun cu pâine cu cartofi, un kürtőskalács şi bineinteles un pahar de pălincă.

După ospăţ, o baie într-o piscină cu apă minerală. O să spuneţi că toate astea le puteţi avea în mai multe locuri din Transilvania – adevarat.

Dar numai aici vă veţi întâlni cu: Muntele Puturosu, Cheile Virghisului, Biserica fortificată de la Aiţa Mare, Biserica romano-catolică de la Ghelniţa, Mestecănişul de la Reci, Mocăniţa de la Comandău şi Muzeul Haszman Pal, declarate de către locuitori, cele 7 minuni ale Covasnei.

Muntele Puturosu

(w882) Locuri, oa

Cheile Virghisului

(w882) Locuri, oa

Muzeul Haszman Pal

(w882) Locuri, oa

Biserica fortificată de la Aiţa Mare

(w882) Locuri, oa

Urmăriţi emisiunea şi veţi vedea şi celelalte atracţii din judeţul Covasna!

13:30 Dăruieşte Românie!

* Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

In sambata Mare, Grigore Lese, actrita Manuela Golescu si Daniel Buzdugan daruiesc fragmente din experienta propriei credinte.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Duminică, 5 mai, de la ora 16:00, la TVR Iași, și de la ora 17:30, la TVR 3, vă invităm să urmăriți "Caravana TVR 3" în Bucovina. Realizator - ...

Învierea, unire în biserică, cu părintele Sorin Zahiu, la TVR 3

Mărturisirea de credință vine de dincolo de granițele României, din comunitatea de români din Atena, Grecia. Descoperiți Taina Zilelor Mari, ...

 

#tvr3