loader
Foto

Cerbul de Aur, retrospectiva 1968-1971, la Remix

Duminică, 18 octombrie, de la ora 22.00, la TVR 3 urmăriţi o ediţie specială „Remix”, in memoriam Valeriu Lazarov.

 

Remix

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Penultima ediţie a festivalului internaţional braşovean, cu o ceremonie dedicată celor patru decenii scurse de la prima ediţie, din 1968. Printre cei premiaţi, Valeriu Lazarov, pe care echipa TVR l-a filmat chiar mai mult decât pe ceilalţi iluştri intervievaţi. Avea să fie şi ultimul interviu cu marele teleast.

Aşa s-a născut această ediţie specială Remix, difuzată în avanpremiera ultimului CERB DE AUR, acela din 2009, un omagiu deopotrivă celui care practic a condus filmarea a două dintre cele patru ediţii în alb şi negru (celălalt regizor-şef fiind Alexandru Bocăneţ), sub bagheta “dirijorului” nepereche Tudor Vornicu!

(w882) Valeriu La

 

(w882) Revista TV

Emisiunea reprezintă o colecţie de imagini din Arhiva de Aur a TVR: interviuri cu Valeriu Lazarov, Alexandru Bocăneţ, Dumitru Moroşanu, Armand Crintea, Carmen Dumitrescu, Ioana Bogdan, Sile Dinicu, Margareta Pâslaru, Angela Similea, Corina Chiriac, Constantin Drăghici, Ann Louise Hanson. De asemenea, secvenţele de la cele patru ediţii antologice cu Josephine Baker, Sergiu Endrigo, Rita Pavone, Gilbert Becaud, Bobby Solo, Cliff Richard, Juliette Greco, Julio Iglesias, Charles Trenet, Therese Steinmetz, Connie Francis, Memphis Slim, Raphael, Luminiţa Dobrescu, Dan Spătaru, Mihaela Mihai, Doina Badea şi alţii.

(w882) Luminiţa
Luminiţa Dobrescu în 1969

 

(w882) Angela Sim
Angela Similea în 1970

 

(w882) Corina Chi
Corina Chiriac în 1971

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Andrada Gorog

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3