loader
Foto

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 am avut posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, într-o ediție a emisiunii „Spirit și credință" pregătită de TVR Craiova, difuzată în ziua Moșilor de vară, sărbătoare a calendarului creștin ortodox.

 

Cum  ajută comunicarea la dezvoltarea personalității unui individ, cum  influențează  relațiile sociale, cum putem învăța să comunicăm eficient, care sunt cele mai bune canale de comunicare și cum ne ajută tehnologia să comunicăm?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care am primit răspuns din partea invitaților: preot Marius Reșceanu - moderator și Laura Diaconu și Geovana Zoican -  studente, specializarea comunicare și relații publice, Facultatea de Litere, Universitatea din Craiova.

***

TVR Craiova

Producător:  Simona Carauleanu

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător TVR3 Miruna Moraru

0:00 Tableta de sănătate (R)

*Studioul teritorial Timișoara

* Teme medicale de interes și invitați interesanți. Nu ne scapă nici o informație de ultimă oră și nu ne este frică să abordăm subiecte pe probleme medicale dintre cele mai controversate!

Producător Veronica Mihoc

(Reluare)
 
Spectacolul „Paiaţele”, o fantezie după A.P. Cehov, propunerea TVR în serile de teatru din această săptămână | VIDEO

Teatrul Naţional de Televiziune a pregătit pentru zilele de 17 și 21 iulie spectacolul cu piesa „Paiaţele”, adaptare după A.P. Cehov. Comedia ...

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Am urmărit o ediție "Vară pentru voi", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR 3. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Sezonul estival „Dăruiește Românie!

Vara aceasta, vineri de vineri, Carmen Târnoveanu îi întâmpină pe invitații emisiunii „Dăruiește Românie!" în locuri de poveste, decupate ...

 

#tvr3