loader
Foto

Concert Grigore Leşe -„Un secol de dor”, la TVR 3

Joi, 16 ianuarie, de la ora 21:00, urmăriţi la TVR 3 spectacolul susţinut de Ziua Culturii Naţionale, în 15 ianuarie, de Grigore Leşe la Oradea.

 

Grigore Leşe

Grigore Leşe susţine miercuri, pe 15 ianuarie, la Oradea, un concert-regal închinat limbii române, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Intitulat "Un secol de dor", spectacolul-eveniment a fost anume programat de Ziua Culturii Naţionale, pe 15 ianuarie, şi aduce momente artistice îndrăgite.

"Grigore Leşe va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale, puse într-un montaj de lumină şi culoare, de armonii şi cugetări profunde, de vibraţie românească autentică. Concertul va fi un regal închinat limbii române, sonorităţilor tradiţionale şi trăirilor identitare profunde. Pe scurt, va fi un ceas de aur al vieţii artistice orădene. Iar evenimentul se adresează unui public avizat, cultivat, vibrant şi iubitor de frumos, cum este publicul din Oradea", au anunţat organizatorii.

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3