loader
Foto

Constantin Chiriac, “Bunul Samaritean” al Prisăcaniului

La TVR3, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 17.30, "Lumea de aproape" ni l-a readus, într-o ediție redifuzată, pe Constantin Chiriac, directorul Teatrului "Radu Stanca" din Sibiu, într-o întâlnire cu locurile natale.

 

Lumea de aproape

Fiul satului Prisăcani din județul Iași, Constantin Chiriac, fondatorul şi preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) , este în prezent directorul Teatrului Național "Radu Stanca" din Sibiu.

(w882) Chiriac Ia

Constantin Chiriac revine an de an acasă pentru a-i încuraja pe copiii din sat să meargă la școală și să învețe bine. În fiecare toamnă, actorul îi provoacă la concurs și-i răsplătește  pentru participare, pe fiecare în parte.

(w882) Chiriac Ia

"Acum ar fi trebuit să dau interviul ăsta desculț, cu picioarele direct pe pământ, pentru că de aici îmi iau energia", a mărturisit Constantin Chiriac în interviul pe care îl puteți urmări, pentru a afla alte destăinuiri și noi planuri, miercuri, 11 ianuarie, ora 17.30.

***

Producător: Olena Popovych

Studioul teritorial TVR Iași

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3