loader
Foto

"Cu cărţile pe faţă": Paradis în dislocare

Marți, 16 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 3,  Mirela Giodea vă invită să revedeți o ediție de colecție "Cu cărțile pe față".

 

Cu cărțile pe față

* La 11 ani de când a expus ultima dată la Craiova, artistul Mihai Țopescu a realizat, în sălile Muzeului de Artă, instalația intitulată Paradis în dislocare, parte finală a proiectului Manifest, care a debutat în urma cu 7 ani. Început ca manifestare de tip land-art, proiectul s-a transformat într-o scenografie din ce în ce mai complexă-cuprinzând desene, obiecte și instalații-pe măsură ce a fost expus și în spații interioare. Expoziția de la Craiova cuonține obiect, pictură, grafică, sculptură, sticlă, instalație, demostrând capacitatea artistului de a-și înnoi formele de expresie, precum și faptul că ideea artistică se poate converti și pune în practică folosind orice material/tehnică artistică.

Invitați: Mihai Țopescu - artist vizual, Laura Tiparu - curator expoziție, Aurelia Mocanu - critic de artă, Cătălin Davidescu - critic de artă, Emilian Ștefârță - director Muzeul de Artă din Craiova.

Producător Mirela Giodea

17:00 Telejurnal regional

* Studioul teritorial Timișoara

* Producator Marius Graţian Barbos

Transmisiune directă

17:30 Lumea de aproape

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Emisiune tip talk-show, care își propune să aducă în prim-plan realitatea zonală.

Proiecte 2024

Producător Lacrima Balint

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3