loader
Foto

“Dăruiește Românie!“ cu bucurie

Carmen Târnoveanu v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii “Dăruiește Românie!“  vineri, 22 mai, ora 22.00, la TVR Internațional, unde ați fost încântați de Ada Milea și alți artiști consacrați.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea Daruieste Romanie! rămâne spațiul de exprimare al artiștilor, creatorilor și producătorilor români din toate domeniile, din țară și din străinătate, care, la rându-le, au atâta nevoie de interacțiunea cu publicul.

Astfel, Daruieste Romanie! va promova toate ințiativele, proiectele, evenimentele derulate de aceștia în online sau prin alte mecanisme de interacțiune cu publicul.

“Este felul în care înțelegem noi să dăruim mai departe din ceea ce am primit de la publicul nostru, de la artiștii alături de care am construit spectacolele extraordinare în fiecare seara de vineri. Din studioul de televiziune sau fiecare de la el de acasă, noi toți continuăm să ne scriem împreună povestea”, apreciază Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

Așadar, emisiunea Dăruiește Românie! vă așteaptă cu ediții speciale, adaptate situației în care ne aflăm și regulilor pe care e necesar și obligatoriu să le respectăm, #StamInCasa.

Puteți revedea emisiunea sâmbătă, 23 mai, ora 4.30 (ora României), la TVRi.

INVITAŢI:

ADRIAN NAIDIN

MAGITOT

ŞTEFAN STAN

FLORIAN RUS

ADA MILEA

DANIEL GORBĂNESCU

***

REGIZOR TV:

Manuela Apostol

PRODUCĂTOR:

Raluca Amzăr

MODERATOR: CARMEN TÂRNOVEANU

 

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...