loader
Foto

Galerie foto

Dăruiește Românie! a adus în casele românilor emoție și bucurie

De Revelion, „Dăruiește Românie!" a adus în casele românilor de peste hotare emoție și bucurie românească. Ați revăzut această ediție pe 8 ianuarie, de la ora 21:00, la TVR Internațional.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Ajunsă la finalul unui an provocator, „emisiunea românilor de pretutindeni", așa cum este cunoscută emisiunea „Dăruiește Românie!", prezentată de Carmen Târnoveanu în fiecare vineri seară la TVR Internațional, ne-a oferit, în ediția de Revelion, declarații și momente inedite, pline de emoție și mărturisiri neașteptate.

(w882)

Difuzată chiar în seara de Revelion, pe 31 decembrie 2020, la cumpăna dintre ani, "Dăruiește Românie!" a reunit, în platou, artiști precum Nico, Ionuț Galani, Roxana Nemeș, Raisa, Arlinda Morava, Mihnea Stănescu, Andi Nucă, trupa Chaplin, Triumph Dance Academy.

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

***

(w882)

(w882)

Așadar, cu mic, cu mare, românii din străinătate, dar nu numai ei sunt invitați să revadă un Revelion memorabil, cu muzică, dans, veselie și umor, împreună cu familia de la “Dăruiește Românie!”, pe TVR Internațional și TVR+.

(w882)

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

Moderator: Carmen Târnoveanu

Director de imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

2:00 La sfatul popular

Producător Ştefan Stănescu

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

Producător Angela Precup

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...